Klicka här för att kontakta oss

Abonnemang Företag

Är du i behov av företagsstädning i Skåne? I så fall kan vi på Städhjälpen hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av att hålla företagslokaler rena. Oavsett om du har en skola, en butik, en industri eller ett trapphus som behöver bli städat så kan vi bistå med våra duktiga städare. Vi tar oss an uppdrag av alla storlekar och i hela Skåne.

De flesta kunder vill att vi kommer och städar regelbundet. Rena och fräscha lokaler är nämligen mer välkomnande för kunder samtidigt som de höjer arbetsglädjen hos medarbetare som då trivs på jobbet.

Vi erbjuder en mängd olika abonnemang för företag som vill ha regelbunden städning. På så sätt blir det enkelt för dig som kund att hitta det städabonnemang som passar ditt företag bäst.

Denna abonnemangsform passar bäst för dig som vill ha städning av hög kvalitet där det inte har så stor betydelse när vi kommer och städare. Vi bestämmer tillsammans vilken dag och tid varje eller varannan vecka som passar dig och oss bäst. När du blir en av våra långvariga kunder så blir det enklare för oss att planera våra städares scheman utefter vad som blir mest miljövänligt och kostnadseffektivt. På så sätt kan vi erbjuda dig ett lägre pris för abonnemanget.

Skulle vi behöva flytta din städtid en viss vecka så blir du noterad via sms. Det kan ibland ske med kort varsel vid till exempel sjukdom eller plötslig avbokning som därav skapar en lucka i schemat.

Tänk på att det är du som kund som är ansvarig för att vi kan komma in i dina lokaler genom att ordna en nyckel, kod eller öppnar åt oss. Vill ni ha ett tillfälle i månaden som flextid så kostar det 320 kr/tim

Denna abonnemangsformen passar bäst för dig som vill komma ner i pris och som vet att du behöver städhjälp minst 3 månader framåt. I detta abonnemang får du samma garantier, kvalitet och kundnöjdhet som vid övriga abonnemang. Välj vårt abonnemang 3 månader om du vill ha företagsstädning av hög kvalitet till ett reducerat pris där vi kommer och städar på samma dagar och tider vid varje tillfälle.

Denna abonnemangsform är lämplig om du vill få god service och kvalitet på utsatt tid. Vi bestämmer tillsammans vilken dag och tid varje vecka som passar dig bäst. Tänk på att det är du som kund som är ansvarig för att vi kan komma in till dina lokaler genom att ordna en nyckel, kod eller öppning av dörrar åt oss. Abonnemanget 3 månader har 3 månads uppsägningstid.

Denna abonnemangsform passar bäst för dig som vill ha kvalitetsstädning utan uppsägningstid och som kan avslutas när som helst (meddela dock gärna i tid så vi hinner planera våra städares scheman). Kontakta oss redan idag för att boka!

Vi erbjuder alltså tre olika städabonnemang för våra kunder. Välj det abonnemang som passar din budget och dina behov bäst. I vårt abonnemang ingår det alltid minst en städare som kommer och städar dina företagslokaler på bästa sätt. Givetvis har alla våra städare den kunskap och den erfarenhet som krävs för att göra ett grundligt och effektivt jobb.

Vårt pris för städabonnemang är timbaserat. Det slutliga priset beror därför på hur stora dina företagslokaler är och hur lång tid det tar för oss att städa dem. Det blir samma kostnad oavsett om vi skickar två städare som städar under två timmar eller en städare som städar under fyra timmar eftersom tidsåtgången blir densamma.

I vårt pris ingår att vi på Städhjälpen tar med all städutrustning samt de rengöringsmedel som behövs. Om du har särskilda rengöringsmedel som du vill att vi använder så går det bra.

  • Vår Nöjd Kund-garanti gäller på alla abonnemang.
  • Vår Nöjd Kund-garanti gäller inte på framtida städningar efter det datum då du väljer att säga upp och avsluta abonnemanget.
  • Vår Nöjd Kund-garanti gäller om när är missnöjd med vår städning och vi har möjlighet att kunna tillträda lokalerna senast 3 dagar efter utförd städning eller enligt ÖK. och städa om den del du är missnöjd med.
  • En framkörningsavgift tillkommer beroende på område, se gällande prislista.
  • Rengöringsmedel och utrustning ingår i framkörningsavgiften.
  • Priserna är exklusive moms samt per städare.
  • Abonnemang räknas som återkommande städning varje eller varannan vecka.
  • Abonnemang Flextid kan läggas in med färre städningar än 2 gånger per månad och då till samma pris som enstaka städningar.

Tips Och Inspiration

Ren och Fräsch: En Guide till Hemstädning i Malmö

Hemstädning Posted on : February 7th, 2024

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023