Klicka här för att kontakta oss

Abonnemang Privat

Är du i behov av hemstädning i Skåne? Med vårt städabonnemang kommer vi hem och städar din bostad precis så ofta som du vill. Kanske vill du ha det rengjort en gång varje vecka eller en gång varannan vecka.

Vårt privat städabonnemang är flexibelt och det är du som bestämmer. Givetvis ser vi till att ta med oss all rengöringsutrustning för att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Denna abonnemangsform passar bäst för dig som vill ha återkommande städning varje eller varannan vecka där det kvittar lite när vi kommer och städar.

Vi bestämmer tillsammans vilken dag och tid varje eller varannan vecka som passar som vår återkommande tid. Tänk på att det är endast en starttid. Vi kommer troligen att flytta tiden och dagen.

Flextiden är till för oss att fritt kunna bestämma när vi kommer och städar hos er på vardagar mellan 07:00 - 19:00. I regel meddelar vi senast en dag innan via sms men det kan ibland ske med väldigt kort notis. Då i samband med akuta avbokningar, sjukdomar och ändringar där luckor uppstår i vårt schema som vi snabbt behöver fylla ut.

Vi kan också behöva flytta städningen till ett annat städschema och annan vecka vid behov.

Tänk på att det är du som kund som är ansvarig för att vi kan komma in i din bostad genom att ordna en nyckel, kod eller öppning av dörrar åt oss. Om vi inte kommer in så debiterar vi fullpris för städningen. Ni kan avboka städtillfället eller flytta det i samråd med oss.

Om du önskar städning ett tillfälle i månaden, kan det endast väljas som Flextid till en kostnad om 199 kr/tim.

Denna abonnemangsform passar bäst för dig som vill komma ner lite i pris och samtidigt vet att du vill ha städning under minst tre månader framåt. Vi bestämmer tillsammans vilken dag och tid varje eller varannan vecka som passar dig och oss bäst. Abonnemanget kommer med 3 månaders uppsägningstid.

Tänk på att det är du som kund som är ansvarig för att vi kan komma in i din bostad genom att ordna en nyckel, kod eller öppning av dörrar åt oss. Om vi inte kommer in så debiterar vi fullpris för städningen.

Abonnemang Normal saknar bindningstid och du kan säga upp det när som helst. Det ger dig som kund maximal frihet. Meddela oss gärna ändå i tid så vi hinner planera in ändringar för allas trivsel.

Detta är en ny tjänst riktad åt våra äldre i samhället. Denna abonnemangsform är till för dig som är pensionär eller 67 år och äldre. Vi hjälper till med det du behöver ha hjälp med.

Abonnemanget kan endast väljas som återkommande städning varje eller varannan vecka.

Vi erbjuder alltså tre olika städabonnemang för våra kunder. Välj det abonnemang som passar din budget och dina behov bäst. I vårt abonnemang ingår det alltid minst en städare som kommer och städar din bostad på bästa sätt. Givetvis har alla våra städare den kunskap och den erfarenhet som krävs för att göra ett grundligt och effektivt jobb.

Vårt pris för städabonnemang är timbaserat. Det slutliga priset beror därför på hur stor din bostad är och hur lång tid det tar för oss att städa den. Det blir samma kostnad oavsett om vi skickar två städare som städar under två timmar eller en städare som städar under fyra timmar eftersom tidsåtgången blir densamma.

I vårt pris ingår att vi på Städhjälpen tar med all städutrustning samt de rengöringsmedel som behövs. Om du har särskilda rengöringsmedel som du vill att vi använder så går det bra.

 • Vår Nöjd Kund-garanti gäller på alla abonnemang.
 • Vår Nöjd Kund-garanti gäller inte på framtida städningar efter det datum då du väljer att säga upp och avsluta abonnemanget.
 • Vår Nöjd Kund-garanti gäller om när är missnöjd med vår städning och vi har möjlighet att kunna tillträda bostaden senast 3 dagar efter utförd städning eller enligt ÖK. och städa om den del du är missnöjd med.
 • Efter uppsägningen av ett städabonnemang eller flextid med bindningstid, kostar varje avbokning/paus 500 kr fram till dess att abonnemanget löper ut.
 • En framkörningsavgift tillkommer beroende på område, se gällande prislista.
 • Rengöringsmedel och utrustning ingår i framkörningsavgiften.
 • Priserna anges inkl. moms och efter RUT-avdrag samt per städare.
 • Abonnemang räknas som återkommande städning varje eller varannan vecka.
 • Abonnemang Flextid kan läggas in med färre städningar än 2 gånger per månad och då till samma pris som enstaka städningar.
 • Inplanerade städtillfällen som avbokas/pausas fram till 24 tim innan städtillfället debiteras med en avgift på 350 kr.
 • Inplanerade städtillfällen som avbokas/pausas mellan 24 tim fram till 2 tim innan städtillfället debiteras med 50 % av kostnaden.
 • Avbokningar som sker inom 2 tim före inplanerat städtillfälle eller inte alls debiteras med fullt pris.
 • Om vi inte kan komma in i bostaden för det inplanerade städtillfället så debiteras fullt pris.

Tips Och Inspiration

Ren och Fräsch: En Guide till Hemstädning i Malmö

Hemstädning Posted on : February 7th, 2024

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023