Abonnemang Företag


Flextid - 229 kr i tim.

Denna abonnemangsform passar bäst till er som vill ha kvalitetsstädning men att det mindre viktigt när vi kommer och städar under planerad vecka. Denna abonnemangsform är lämplig när ni vill komma ner i pris och ändå få kvalitet. Vi planerar tillsammans en tid och dag som vi kommer och städar regelbundet på. Skulle vi behöva flytta er städtid en viss vecka så blir ni noterad via sms. Kan ibland ske med kort varsel.

Tänk på att ni som kund ansvarar över att vi kan komma in till er bostad genom nyckel, kod eller öppna åt oss. 1 månads uppsägningstid.


Abonnemang 3 - 259 kr i tim.

Denna abonnemangsformen är bäst till er som vill komma ner i pris och vet att ni behöver städhjälp minst 3 månader framåt. Samma garantier, kvalitet och kundnöjdhet råder som på övriga abonnemang. Välj detta abonnemanget om ni vill ha kvalitetsstädning till reducerat pris och om det är viktigt med samma tider och dagar vi skall komma och städa.

Denna abonnemangsform är lämplig när ni vill få god service, kvalitet på utsatt tid. Vi planerar tillsammans en tid och dag som Städhjälpen kommer och städar regelbundet på. Tänk på att ni som kund ansvarar över att våra städare kan komma in till er bostad genom nyckel, kod eller öppna åt oss. 3 månaders uppsägningstid.


Normalt abonnemang - 299 kr i tim.

Denna abonnemangsform passar bäst till er som vill ha kvalitetsstädning utan uppsägningstid och som kan avslutas när som helst (meddela dock gärna i tid så vi hinner planera in). Kontakta oss idag!


Företagsstädning.

Vi utför städning på kontor, lager, trapphus, förråd, hotell, skolor mm med högsta städkvalitet. Både före och efter stängningstid. Vi kan garantera att ni blir nöjda med städningen, så skicka en förfrågan på ert behov så återkommer vi med förslag.


Provstädning

Vi på Städhjälpen garanterar att kunder får bästa städservice och högsta städkvalitet, därför kan vi erbjuda er en provstädning innan tecknande av abonnemang. Provstädning är för att visa er vilken service vi erbjuder, samtidigt som vi ser vilken tidsåtgång och vad priset blir per tillfälle. För pris på provstädning se aktuell prislista. Man binder sig inte att teckna abonnemang vid en prova på städning.