Abonnemang Privat

Flextid - 139 kr/tim.

Denna abonnemangsform passar bäst till er som vill komma ner i pris och att det inte är så noga när vi kommer och städar under planerad vecka. Vi planerar tillsammans en tid och dag som Städhjälpen kommer och städar regelbundet på. Skulle vi behöva flytta er städtid en viss vecka så blir ni noterad via sms. Kan ibland ske med kort varsel. Tänk på att ni som kund ansvarar över att vi kan komma in till er bostad genom nyckel, kod eller öppna åt oss. 2 veckors uppsägningstid. Om ni önskar städning ett tillfälle i månaden eller färre, kan det endast väljas som en flextid till en kostnad om 199 kr/timAbonnemang 3 - 159 kr/tim.

Denna abonnemangsform passar bäst till er som vill komma ner i pris och att det inte är så noga när vi kommer och städar under planerad vecka. Vi planerar tillsammans en tid och dag som Städhjälpen kommer och städar regelbundet på. Skulle vi behöva flytta er städtid en viss vecka så blir ni noterad via sms. Kan ibland ske med kort varsel. Tänk på att ni som kund ansvarar över att städarna kan komma in till er bostad genom nyckel, kod eller öppna åt oss. 2 veckors uppsägningstid. Om ni önskar städning ett tillfälle i månaden eller färre, kan det endast väljas som en flextid till en kostnad om 199 kr/tim. 3 månaders uppsägningstid.Normalt Abonnemang - 185 kr/tim.

Normalt abonnemang är utan bindningstid och kan sägas upp när som helst. Meddela oss gärna ändå i tid så vi hinner planera in ändringar för allas trivsel.Provstädning

Innan tecknande av abonnemang kan man beställa en prova på städning för att få en uppfattning om oss, tidsåtgång och vad priset blir per tillfälle. För pris på provstädning se aktuell prislista.
Man binder sig inte att teckna abonnemang vid en prova på städning.