Klicka här för att kontakta oss

Boka-städning

Behöver du hjälp med städningen? Då kan du boka städning hos oss på Städhjälpen. Vi hjälper dig med rengöring av såväl företagslokaler som bostäder och inga uppdrag är för små eller för stora. Givetvis skickar vi ut duktiga och erfarna städare som arbetar snabbt och effektivt.

Lägg din städning i våra trygga händer så sköter vi resten! Vår städfirma har ett stort fokus på miljö och hälsa. Vi använder därför miljövänliga rengöringsprodukter och gör vårt bästa för att minska vårt klimatavtryck.

Om du behöver hjälp med städning, tveka då inte att kontakta oss. Att boka städning är enkelt och med RUT-avdraget blir det dessutom billigt!

Vill du boka ett städtillfälle av oss på Städhjälpen? Vi rekommenderar dig att boka online. Det är nämligen både snabbt och smidigt. Fyll i vårt bokningsformulär här på hemsidan så återkommer vi så fort som möjligt. Genom att kika på vår aktuella prislista så kan du dessutom få ett hum om vad en städning kostar hos oss. Givetvis ser vi till att skicka ut en gratis offert som du sedan får acceptera.

Du kan även boka städning genom att ringa in till vårt kontor. Då får du personlig hjälp och kan ställa alla frågor du har om vår tjänst.

När du bokar så råder vi dig att ge oss så mycket information om uppdraget som möjligt. Vilken sorts städning behöver du, hur stor bostad eller hur stora lokaler har du, hur ofta vill du ha städat och så vidare. Då blir det enklast för oss att direkt ge en korrekt prisuppgift.

Vi erbjuder en mängd olika städtjänster och därför finns det alltid en som passar dig. Vi är dessutom flexibla och kan anpassa de olika städmomenten så att de passar dina behov.

De städtjänster du kan boka av oss på Städhjälpen är:

  • Hemstädning
  • Företagsstädning
  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputsning

Vi erbjuder även en Prova på städning för alla våra nya kunder. Då får du chansen att testa vad våra duktiga städare går för och dessutom till ett extra lågt pris. Vi erbjuder Prova på städning för alla som är i behov av en klassisk hemstädning. Meddela oss när du bokar att du är en ny kund som vill utnyttja vårt erbjudande om Prova på städning.

Vår mest populära städtjänst är hemstädning och många frågar därför vad som ingår i hemstädning. I en klassisk hemstädning så följer vi alltid en checklista när vi städar bostäder. Då vet både du som kund och våra städare vilka moment som ska utföras.

I vår hemstädning ingår bland annat följande moment:

  • Avtorkning av spis och mikrovågsugn
  • Rengöring av toalett och tvättställ
  • Rengöring av dusch och badkar
  • Dammsugning och våtmoppning av alla golv
  • Dammtorkning och avtorkning av alla öppna ytor

Om du har specifika moment som du vill ska ingå i städningen, då kan du kontakta oss så anpassar vi vår städning utefter dina önskemål.

Du kan boka hemstädning med städabonnemang av oss på Städhjälpen. När du bokar städning på abonnemang så får du ett extra bra pris. Då kommer vi löpande hem till dig för att städa bostaden. Du väljer själv hur ofta du vill att vi ska komma och hur lång uppsägningstid du vill ha. Vi erbjuder flera olika abonnemang med olika priser för att alla ska hitta något som passar.

Du kan boka företagsstädning med städabonnemang av oss på Städhjälpen. Då kommer vi regelbundet och städar dina företagslokaler oavsett om det gäller skolor, butiker, trapphus, industrilokaler eller liknande. Även här har vi flera olika abonnemang med olika uppsägningstider och priser.

Om du vill boka städning, missa då inte att vi har en Nöjd Kund-garanti som gäller både för enstaka städningar och för städabonnemang. Vi är mycket stolta över vår Nöjd Kund-garanti och det är enkelt för dig som kund att utnyttja den.

När du har bokat städning och fått den genomförd, då kan du kontakta oss om du är missnöjd med någon del. Vi kommer då och åtgärdar städningen inom 3 dagar. Vårt mål är nämligen att du som kund ska vara så nöjd som möjligt.

Är du redo att boka städning och har bestämt dig för om du vill testa vår Prova på städning, vårt städabonnemang eller någon av våra andra städtjänster? Kontakta då vår kundtjänst via telefon eller hemsidan så bokar vi in ett datum och en tid som passar dig.

Om du har några frågor angående vår städning så är du alltid välkommen att kontakta oss innan du lägger in en bokning.

Tips Och Inspiration

RUT-avdrag för Städning

Städhjälp Posted on : January 19th, 2023

Städhjälpens Tips för att Rensa hemma

Tips & Tricks Posted on : January 10th, 2023