Klicka här för att kontakta oss

Fönsterputs

Fönsterputs Staffanstorp

Ren och fräsch fönsterputs i Staffanstorp med Städhjälpen

Ge dina fönster ett uppdaterat utseende med oss. Vi rengör fönster för både privatpersoner och företag. Vårt team erbjuder högkvalitativ fönsterrengöring i Staffanstorp till ett rimligt pris. Vår fönsterputsning kommer att spara både tid och kraft. Så anlita Städhjälpen för professionell fönsterputsning i Staffanstorp.

Vi garanterar att du kommer att bli nöjd med vår service

Våra höga kvalitetsstandarder har gjort oss till den partner du väljer när det gäller fönsterputsning. Missnöje är mycket sällsynt hos oss.

Vi anser att säkerhetsåtgärder är mycket viktiga att vidta vid fönsterputsning. Det kanske inte är så svårt att rengöra fönster på marknivå. Men om du vill rengöra fönstren på den högre våningen, då kommer du att behöva använda en stege. På Städhjälpen använder vi alltid lämpliga hjälpmedel och har naturligtvis en giltig ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme.

Dessutom erbjuder vi flexibla scheman. Våra proffs kommer och sätter dina fönster enligt ett överenskommet schema. Vi kan putsa innerfönstren i ditt hem i Staffanstorp när som helst på dygnet. Du behöver aldrig vara närvarande under fönsterputsningen, utan vi löser det genom överenskommelse.

Upptäck skillnaden idag

Vill du se hur det känns att ha skinande rena fönster till ett rimligt pris? Välkommen att boka fönsterputsning i Staffanstorp idag med Stadhjalpen. Ring bara och få en kostnadsfri offert. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt med en bokningsbekräftelse för den dag och tid du anger.

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag så är vi övertygade om att vi kan hitta en lösning som passar just dig.
Vi är kända för vår flexibilitet och tillmötesgående personal. Prova så får du se.