Spara tid med Städhjälp

Posted on : September 28th, 2022 Städhjälp
Responsive image

Spara tid med städhjälp

Känner du att tiden rinner iväg på dagarna och att du inte hinner få något gjort? Då kan det vara hög tid att anlita privat städhjälp! Genom att överlåta städningen av hemmet till någon annan kommer du nämligen att frigöra många timmar. Frågan är bara vad du ska göra med all nyvunnen tid?

Så mycket tid kan du spara varje vecka med städhjälp

Den gemene svensken lägger cirka en timme per dag på att plocka undan saker och tvätta. Det är sju timmar per vecka. Sedan lägger vi dessutom tre-fyra timmar per person och vecka på att storstäda hemmet. Timmarna kan bli ännu fler om bostaden är stor och består av många rum. 

Detta innebär att vi lägger över 500 timmar per år på att städa och hålla det rent och undanplockat hemma. Då har vi inte ens räknat med all tid som vi lägger på att diska och laga mat. Det blir många extra timmar.

De flesta vill trappa ner på städningen, men vem vill ha det stökigt, oorganiserat och smutsigt hemma? Det är varken bra för den mentala eller den fysiska hälsan. 

Tillbringa mer tid med familj och vänner

Många tror att det är dyrt att anlita hjälp med städningen. Men vad kostar städhjälp i förhållande till hur mycket tid och energi tid du kommer att spara? 

Om du brukar tillbringa varje söndagseftermiddag med att storstäda hemmet så förlorar du många timmar som du kan tillbringa med familj och vänner. Tid som du kan lägga på dina barn och besöka lekparken eller på dina vänner och ta en härlig långfika eller picknick. 

Tid är något som du aldrig kommer att få tillbaka, så se till att lägga den på något som verkligen gör skillnad i ditt liv. Genom att ta hjälp med städningen kan du spara upp emot tio timmar per vecka.

Upptäck nya fritidsintressen

När du anlitar städhjälp i Helsingborg eller någon annan del av Skåne där vi arbetar, så kommer du att få mycket tid över. Varför inte lägga en del av den på att upptäcka nya fritidsintressen eller återuppväcka de som du har behövt prioritera bort.

Vi utför vår hemstädning mycket noggrant. Därför kommer du märka att du behöver lägga mindre tid på att plocka och dammsuga under veckan. Givetvis använder miljövänliga rengöringsmedel.

Lägg mer tid på din hälsa med städhjälp

Att anlita privat städhjälp kommer att revolutionera ditt liv. Det är få som ångrar att de tog hjälp med hemstädning. De flesta undrar snarare varför de inte kom på idén tidigare.

Under varje städtillfälle rengör vi kök och badrum åt dig. Dessutom dammsuger vi i alla rum, vilket bara det är en tidskrävande syssla. Du kommer därför att komma hem till ett rent, väldoftande och dammfritt hem.

Det bästa av allt är att du inte bara sparar tid, utan du sparar även energi. Många av våra kunder väljer att lägga den tid de sparar på sin egen hälsa. Helt plötsligt finns det tid över för att gå till gymmet eller gå ut och springa.

 

Kommentarer

Inga kommentarer

Lämna kommentar

Klicka här för att kontakta oss