Vad kostar Städhjälp?

Posted on : December 16th, 2022 Städhjälp
Responsive image

Vad kostar städhjälp?

Städning tar mycket tid i anspråk och många vill anlita hjälp. Genom att beställa regelbunden städhjälp får du nämligen flera timmar varje vecka över till familj och fritidsintressen. Men vad kostar städhjälp och hur går man tillväga för att beställa det? 

 

Hemstädning är ofta billigare än du tror

Visste du att hemstädning ofta är billigare än vad du tror? ”Vad kostar städhjälp?” är en av de vanligaste frågorna vår kundtjänst får ta emot. Svaret är att det inte alls är dyrt. Idag finns det dessutom ett generöst avdrag du kan göra för att få ett ännu lägre pris, nämligen RUT-avdraget.

 

Priset för hemstädning räknas vanligtvis per timme och slutpriset beror därför på hur stort du bor. Oftast kostar det bara några tusen kronor per månad om du har städning varje eller varannan vecka. 

 

Utnyttja ditt RUT-avdrag

Du vet väl att du kan utnyttja ditt RUT-avdrag om du beställer hemstädning? På så sätt får du en ännu billigare faktura att betala.

 

Med ditt RUT-avdrag sparar du hela 50 % av arbetskostnaden, vilket blir mycket pengar för en städtjänst där vi använder lite material i vårt arbete. Du kan dra av upp till 50 000 kr per person och år. Det får du otroligt många städtimmar för!

 

Jämför gärna våra priser!

Priset för hemstädning kan variera, precis som med många andra tjänster. Ett bra pris för städhjälp ligger dock på 160-300 kr per timme. Vi på Städhjälpen vet att vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för vår miljövänliga städtjänst, stå jämför oss gärna med andra städbolag!

 

Om du vet att du vill ha regelbunden städning så är det alltid bäst att beställa ett städabonnemang. Då kan du få ett lägre timpris samtidigt som du vet vilka tider vi kommer och städar din bostad.

 

Så, vad kostar städhjälp? Jo, det beror på:

  • Din bostads storlek

  • Din bostads skick

  • Vilket städabonnemang du beställer! 

 

Här kan du läsa  allt du vill veta om Städhjälp.

 

Be oss gärna om en gratis offert. 

 

Vad kostar städhjälp i Skåne?

Vi på Städhjälpen arbetar i Skåne och har bland annat städer såsom Malmö, Helsingborg och Landskrona som arbetsområde. Om du vill anlita oss så är det bara att du slår en signal eller fyller i vårt kontaktformulär på hemsidan. Sedan hör vi snabbt av oss med en offert. Givetvis är den gratis och du bestämmer själv om priset passar din budget eller inte.

 

Vi strävar alltid efter att erbjuda ett så konkurrenskraftigt pris som möjligt. Vi erbjuder olika timpriser beroende på vilket abonnemang du vill beställa. Dessutom erbjuder vi ett extra lågt pris för alla nya kunder. Läs mer om våra priser här. 

Givetvis använder vi miljövänliga rengöringsmedel för att ditt hem ska bli rent och fräscht utan skadliga kemikalier. Dessa ingår i vår framkörningsavgift och du behöver inte själv ordna med något!


Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vad det kostar att anlita städhjälp. Vi svarar gärna på dina frågor!

Kommentarer

Inga kommentarer

Lämna kommentar

Klicka här för att kontakta oss