Klicka här för att kontakta oss

Pris Fönsterputs

Behöver du få dina fönster putsade? Kontakta då oss på Städhjälpen för att få ett exakt fönsterputs pris. Ange hur många fönster ni har, vilken modell det är och hur stora fönstren är för att få en kostnadsfri offert. Vi är experter på fönsterputsning!

Om det är något vi är duktiga på, så är det att putsa fönster. Smutsiga och leriga fönster där du inte ser ut och solen inte skiner in skapar en tråkig känsla både i hemmet och på arbetsplatsen. Rena fönster är helt enkelt mycket viktigare än vad många kanske tror. Regelbunden fönsterputsning pris ger ökad trivsel och bättre stämning.

Vi putsar alla sorters fönster, stora som små. Det enda kravet är att vi ska kunna nå dem från markplan eller inifrån byggnaden. Vi hänger inte ut och rengör, våra städares säkerhet är allt för viktig för oss. Våra städare har en mindre trappstege för att kunna nå högre placerade fönster.

Undrar du vad vårt pris för fönsterputs är? Aktuellt fönsterputs pris per timme hittar du här.

Vill du boka löpande fönsterputsning? Då erbjuder vi en löpande debitering som räknas som en enstaka städning. Om du istället önskar fastpris så behöver du skicka en komplett förfrågning och ange hur stora fönster du har.

Till varje städtillfälle tillkommer en framkörningsavgift. Hur stor avgiften är beror på var i Skåne du bor. Du hittar vårt aktuella pris på framkörningsavgiften här.

För att kunna ge ett pris för fönsterputs och en förväntad tidsåtgång så behöver vi lite information från dig som kund. Vi behöver veta hur dina fönster ser ut, hur stora de är, hur många sidor som ska putsas samt vad du vill ha rengjort.

Kika på följande lista för att få med all information som vi behöver:

 • Hur många sidor skall putsas? 
  • Är det tvåglasfönster eller fyrglasfönster? 
 • Är det spröjsade fönster?
  • Går spröjsen att ta bort? 
  • Var sitter spröjsen?
 • Ska fönsterkarmarna rengöras?
  • Invändigt och/eller utvändigt?
 • Ska fönsterbrädorna rengöras?
 • Ska fönsterblecken rengöras?

Vill du få ett hum om hur lång tid det tar att putsa fönster? Det tar cirka sju minuter för oss att putsa en fönstersida på 1x1 meter. Den exakta tiden beror på när fönstren senast blev putsade. Om de blev rengjorda för två månader sen så går det relativt fort. Om fönstren däremot blev rengjorde för ett år sedan så tar de mer tid i anspråk. Det beror på att smutsen då har suttit länge och riktigt bitit sig in. Vi använder inga hälso- eller miljöfarliga starka medel när vi putsar och därför tar det lite längre tid om smutsen är ingrodd.

Vill du få ett hum om vår fönsterputs och dess pris? Här kommer ett exempel på pris för fönsterputs om du bor i Helsingborg.

Du har tio fönster med två sidor som ska putsas. Fönsterna är 1x1 meter och de blev putsade för ett år sedan. Fönsterglasen är fulla av flugbajs och ingrodd smuts. Det tar därför 10 minuter att putsa varje fönstersida och du vill också att fönsterkarmen ska torkas av.

Ett fönster med två sidor och karm tar 24 minuter att rengöra. 24 minuter x 10 fönster = 4 timmars arbetstid. Vi tar ut 199 kr/tim + 59 kr i framkörningsavgift till Helsingborg. Priset för vår fönsterputs blir därmed 855 kr.

Har du redan ett pågående städabonnemang hos oss men vill lägga till fönsterputsning? Då är det bara att du kontaktar oss så ordnar vi det.

Säg att du har ett städabonnemang med fyra timmars städning varannan vecka. Om din städning då ligger sist på städarnas schema så är det lätt för oss att göra ett tillägg för fönsterputsning på din befintliga bokning. Om din städning däremot ligger mitt emellan två andra uppdrag så kan det bli lite svårare att få till. Då kan vi behöva ta bort något annat moment i den ordinarie städningen. Det lättaste är därför om du kontaktar oss och vi tillsammans bestämmer en helt ny tid för fönsterputsningen. När du kontaktar oss kan vi även ge dig ett pris för fönsterputsningen.

Under det mörka vinterhalvåret måste vi anpassa vår fönsterputsning efter dagsljuset. Annars kan vi inte se om fönstren blir rena.

Visste du att det är viktigt att hålla alla fönster rena? Vi rekommenderar alla företag att ha ett abonnemang på fönsterputsning. Med regelbunden putsning blir lokalerna mer inbjudande och ser mer professionella ut. Det är något som alla kunder uppskattar.

Boka Städhjälpens tjänst för fönsterputs. Vi erbjuder ett billigt pris på fönsterputs och du bestämmer själv vilka moment du vill ska ingå. Vi skräddarsyr helt enkelt uppdraget utefter dina önskemål.

Tips Och Inspiration

Ren och Fräsch: En Guide till Hemstädning i Malmö

Hemstädning Posted on : February 7th, 2024

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023