Klicka här för att kontakta oss

Prislista för företagsstädning 2024

 • Prova på städning 240 kr - (Gäller första gången för varje ny kund)
 • Enstaka tillfällen 400 kr - (exempel fönsterputsning, storstädning, grovstädning)
 • Pris städning företag på abonnemang
 • Abonnemang Normal - 380 kr (utan uppsägningstid)
 • Abonnemang 3 - 350 kr (3 månaders uppsägningstid)
 • Abonnemang Flextid - 325 kr (Flexibelt abonnemang)

Vårt pris på städning för företag är timbaserat per städare. Om du har ett större projekt, kontakta oss för en kostnadsfri offert. På varje tillfälle tillkommer en framkörningsavgift. I avgiften ingår städutrustning och rengöringsmedel. Vid industri och kraftigare smuts och olja behöver vi använda starkare medel, något som kan debiteras separat enligt överenskommelse.

De ovan nämnda priserna gäller för alla vardagar, inklusive röda vardagar. Vi städar varje vardag oavsett röda dagar från den första måndagen i vecka 2 till och med den 20 december.

Denna abonnemangsform passar bäst för dig som vill ha en fast tid och dag varannan, varje eller oftare städning men som vill kunna säga upp städningen vid behov omgående. Abonnemanget har ingen uppsägningstid men det uppskattas om det meddelas i tid för planeringen skull.

Denna abonnemangsform passar bäst till er som vill komma ner i pris och binda upp er på ett abonnemang med 3 månaders uppsägningstid. Abonnemanget kan väljas för återkommande städning minst 2 tillfällen i månaden. Abonnemanget passar bäst för dig som vill komma ner i pris och som vet att du behöver städhjälp minst 3 månader framåt. I detta abonnemang får du samma garantier, kvalitet och kundnöjdhet som vid övriga abonnemang. Välj vårt abonnemang 3 månader om du vill ha företagsstädning av hög kvalitet till ett reducerat pris där vi kommer och städar på samma dagar och tider vid varje tillfälle

Denna abonnemangsform passar bäst för dig där det inte spelar så stor roll när under veckan eller dagarna vi kan komma och städa. Vi kommer överens om en preliminär tid och dag vi kommer på. Ni blir i regel meddelade runt 1 dygn innan er städning via sms. Tänk på att det kan ske att vi kommer 5 minuter innan också. Tjänsten används för att fylla ut luckor och sena avbokningar i schemat mot att ni får ett reducerat pris.

Skulle vi behöva flytta din städtid en viss vecka så blir du noterad via sms. Det kan ibland ske med kort varsel vid till exempel sjukdom eller plötslig avbokning som därav skapar en lucka i schemat. Om ni inte får ett sms dagen innan preliminär tid så har den senarelagts och ni kommer få ett sms senare.

Tänk på att det är du som kund som är ansvarig för att vi kan komma in i dina lokaler genom att ordna en nyckel, kod eller öppnar åt oss. Flextid abonnemang går att välja om man vill ha förre än 2 tillfälle i månaden eller ännu färre till en kostnad av 380 kr/tim

Vi erbjuder alltså tre olika städabonnemang för våra företagskunder. Välj det abonnemang som passar din budget och dina behov bäst. I vårt abonnemang ingår det alltid minst en men i regel två städare som kommer och städar dina företagslokaler på bästa sätt. Givetvis har alla våra städare den kunskap och den erfarenhet som krävs för att göra ett grundligt och effektivt jobb

Vårt pris på företagsstädning abonnemang är timbaserat. Det slutliga priset beror därför på hur stora dina företagslokaler är och hur lång tid det tar för oss att städa dem. Det blir samma kostnad oavsett om vi skickar två städare som städar under två timmar eller en städare som städar under fyra timmar eftersom tidsåtgången blir densamma. Att boka en prova på städning är ett prisvärt alternativt för att få ett exakt kostnadsförslag på utförd städning om man önskar den som återkommande. Läs mer om prova på städning här

I vårt pris ingår att vi på Städhjälpen tar med all städutrustning samt de rengöringsmedel som behövs. Om du har särskilda rengöringsmedel som du vill att vi använder så går det bra.

 • Vi städar från och med 2 måndagen i januari till och med 20 december oavsett röda dagar om inget annat meddelas. Om ni inte vill att vi skall komma och städa på en röd vardag måste det avbokas eller flyttas i tid.
 • Vår Nöjd Kund-garanti gäller alla abonnemang.
 • Vår Nöjd Kund-garanti gäller inte på framtida städningar efter det datum då du väljer att säga upp och avsluta abonnemanget.
 • Vår Nöjd Kund-garanti gäller om man är missnöjd med vår städning och vi har möjlighet att kunna tillträda lokalerna senast 3 dagar efter utfördstädning eller enligt ÖK. och städa om den del du är missnöjd med.
 • Avbokning/paus från schema debiteras med 350 kr.
 • Fakturering sker den 20:e varje månad som pdf till er mejl med 30 dagars betalningstid.
 • Parkeringsavgifter i samband med städningen kan tillkomma.
 • Ångerrätten gäller fram till senast 2 timmar innan planerad städning.
 • En framkörningsavgift tillkommer på 120 kr i områdena Helsingborg, Bjuv, Landskrona, Lomma, Malmö, Staffanstorp, Burlöv, Kävlinge och Lund.
 • En framkörningsavgift på 170 kr tillkommer på områdena Höganäs, Klippan, Ängelholm, Svalöv, Eslöv
 • priser är plus moms.
 • Till övriga områden debiteras en framkörningsavgift på 8 kr/km. Om fler kunder finns i samma område delas avgiften mellan dom.
 • Rengöringsmedel och utrustning ingår i framkörningsavgiften.
 • Priserna är exklusive moms samt per städare.

Är du i behov av företagsstädning i Skåne? I så fall kan vi på Städhjälpen hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av att hålla företagslokaler rena. Oavsett om du har en skola, en butik, en industri, ett kontor eller ett trapphus som behöver bli städat så kan vi bistå med våra duktiga städare. Vi tar oss an uppdrag av alla storlekar och i hela Skåne.

De flesta kunder vill att vi kommer och städar regelbundet. Rena och fräscha lokaler är nämligen mer välkomnande för kunder samtidigt som de höjer arbetsglädjen hos medarbetare som då trivs på jobbet.

Vi erbjuder en mängd olika abonnemang för företag som vill ha regelbunden städning. På så sätt blir det enkelt för dig som kund att hitta det städabonnemang som passar ditt företag bäst.

Är du intresserad av att boka företagsstädning av hos på Städhjälpen? Då är du mer än välkommen att kontakta oss, antingen genom formuläret på vår hemsida eller genom att ringa till vårt kontor. Läs vidare för att få en bättre uppfattning om vårt pris för städning för företag och hur vår tjänst fungerar.

Hur lång tid städningen tar att utföra är svårt att svara på. Det beror nämligen på hur stora lokalerna är och hur smutsiga de är. Ju oftare ni bokar vår städtjänst, desto mer lättstädat kommer det att vara eftersom lokalerna då underhålls regelbundet.

Tidsåtgången beror även på vilken sorts lokal det är. Industrilokaler fulla med smuts och olja kräver längre tid i anspråk än ett lättstädat kontor. Vi anpassar alltid vår städning efter dina behov och ser till att ha tillräckligt med tid.

Det är lättast för oss att göra en bedömning av ditt projekt genom att utföra en Prova på städning. Då kan vi ge en så korrekt offert som möjligt. Under vår Prova på städning får vi en uppfattning om hur mycket tid vi behöver för att regelbundet städa dina lokaler.

Vi försöker alltid, i den mån det går, att skicka samma städare till samma projekt. Då blir städningen effektivare och du som kund vet vilka som rör sig i dina lokaler. Det blir extra enkelt för oss att skicka samma städare om du bokar regelbunden städning på samma dagar/tider.

Om en städare blir sjuk eller är på semester, då informerar vi er om att det kommer en ny städare. Informationen kommer via sms. Varje städare går på semester i tur o ordning var tredje månad och ersätts av en annan städare under den tiden.

På varje schema går i regel två personer tillsammans. Det gör att minst en städare känner till ditt projekt och du känner alltid till minst en städare även om den andre är sjuk eller går på semester. Vi har även 1 persons-scheman vid behov, men i regel kommer två städare.

Vill du ha en offert med ett så exakt pris som möjligt? Då rekommenderar vi att du testar vår Prova på städning. Då kan vi räkna ut ett pris för städning för ditt företag och veta hur mycket tid vi behöver för att rengöra alla lokaler.

Vår Prova på städning gäller för nya kunder och är ett ypperligt tillfälle för dig som kund att testa vår tjänst. Då märker du direkt om du blir nöjd med hur vi utför vårt arbete. Det är också ett utmärkt tillfälle för oss på Städhjälpen att få upptäcka dina lokaler och därefter kunna ge dig ett kostnadseffektivt prisförslag

Prova på städning är vårt supererbjudande och vi är ensamma i branschen om att kunna erbjuda ett så lågt pris på städning för företag.

Erbjudandet gäller en gång för nya kunder. Erbjudandet gäller inte för fönsterputsning, storstädning eller flyttstädning

Vi anpassar alltid vår företagsstädning efter våra kunders behov. Om du har några speciella önskemål eller behov, se då till att informera oss om dem. All information dokumenteras i våra arbetsordrar så att våra städare har koll på vad som ska utföras.

Om du inte har några speciella önskemål så städar vi precis som vi brukar. Det innebär att vi följer en lista med alla städmoment för att inte råka missa någon väsentlig del. Vårt mål är alltid att du som kund ska bli nöjd!

Tips Och Inspiration

Ren och Fräsch: En Guide till Hemstädning i Malmö

Hemstädning Posted on : February 7th, 2024

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023