Klicka här för att kontakta oss

Pris Företagstädning

 • Provstädning 199 kr
 • Abonnemang - 320 kr - (utan uppsägningstid)
 • Enstaka tillfällen 340 kr - (exempel fönsterputsning, storstädning, grovstädning)

Vårt pris för städning för företag är timbaserat och inkluderar en städare, exklusive mervärdesskatt. Om du har ett större projekt, kontakta oss för en kostnadsfri offert. Läs mer om vårt städabonnemang för information om priser och villkor. Det tillkommer en framkörningsavgift på 75 kr. I avgiften ingår städutrustning och rengöringsmedel. Vid industri och kraftigare smuts och olja behöver vi använda starkare medel, något som debiteras separat enligt överenskommelse.

De ovan nämnda priserna gäller för alla vardagar, inklusive röda dagar. Priserna gäller från den första måndagen i vecka 2 till och med den 20 december.

Är du intresserad av att boka pris företagsstädning av hos på Städhjälpen? Då är du mer än välkommen att kontakta oss, antingen genom formuläret på vår hemsida eller genom att ringa till vårt kontor. Läs vidare för att få en bättre uppfattning om vårt pris för städning för företag och hur vår tjänst fungerar.

Hur lång tid städningen tar att utföra är svårt att svara på. Det beror nämligen på hur stora lokalerna är och hur smutsiga de är. Ju oftare ni bokar vår städtjänst, desto mer lättstädat kommer det att vara eftersom lokalerna då underhålls regelbundet.

Tidsåtgången beror även på vilken sorts lokal det är. Industrilokaler fulla med smuts och olja kräver längre tid i anspråk än ett lättstädat kontor. Vi anpassar alltid vår städning efter dina behov och ser till att ha tillräckligt med tid.

Det är lättast för oss att göra en bedömning av ditt projekt genom att utföra en Prova på städning. Då kan vi ge en så korrekt offert som möjligt. Under vår Prova på städning får vi en uppfattning om hur mycket tid vi behöver för att regelbundet städa dina lokaler.

Vi försöker alltid, i den mån det går, att skicka samma städare till samma projekt. Då blir städningen effektivare och du som kund vet vilka som rör sig i dina lokaler. Det blir extra enkelt för oss att skicka samma städare om du bokar regelbunden städning på samma dagar/tider.

Om en städare blir sjuk eller är på semester, då informerar vi er om att det kommer en ny städare. Informationen kommer via sms. Varje städare går på semester i tur o ordning var tredje månad och ersätts av en annan städare under den tiden.

På varje schema går i regel två personer tillsammans. Det gör att minst en städare känner till ditt projekt och du känner alltid till minst en städare även om den andre är sjuk eller går på semester. Vi har även 1 persons-scheman vid behov, men i regel kommer två städare.

Vill du ha en offert med ett så exakt pris som möjligt? Då rekommenderar vi att du testar vår Prova på städning. Då kan vi räkna ut ett pris för städning för ditt företag och veta hur mycket tid vi behöver för att rengöra alla lokaler.

Vår Prova på städning gäller för nya kunder och är ett ypperligt tillfälle för dig som kund att testa vår tjänst. Då märker du direkt om du blir nöjd med hur vi utför vårt arbete. Det är också ett utmärkt tillfälle för oss på Städhjälpen att få upptäcka dina lokaler och därefter kunna ge dig ett kostnadseffektivt prisförslag.

Prova på städning är vårt supererbjudande och vi är ensamma i branschen om ett kunna erbjuda ett så lågt pris på städning företag.

Erbjudandet gäller en gång för nya kunder. Erbjudandet gäller inte för fönsterputsning, storstädning eller flyttstädning.

Vi anpassar alltid vår företag städning efter våra kunders behov. Om du har några speciella önskemål eller behov, se då till att informera oss om dem. All information dokumenteras i våra arbetsordrar så att våra städare har koll på vad som ska utföras.

Om du inte har några speciella önskemål så städar vi precis som vi brukar. Det innebär att vi följer en lista med alla städmoment för att inte råka missa någon väsentlig del. Vårt mål är alltid att du som kund ska bli nöjd!

 • Vi städar mellan den första måndagen i vecka 2 till och med den 20 december.
 • Avbokning/paus från schema debiteras med 350 kr.
 • Avbokning och ändringar i schemat skall ske via bokning@stadhjalpen.nu.
 • Avbokning som sker närmare än 2 timmar innan start debiteras full ersättning för planerad tidsåtgång.
 • Städaren väntar på plats i 30 minuter och försöker få kontakt med kund via telefon eller sms.
 • Fakturor kommer i regel runt den 20:e varje månad och skickas via mejl.
 • RUT-avdrag syns direkt på fakturan. Vi sköter ansökningarna till Skatteverket. Om du inte har mer
 • RUT-avdrag kvar, så räkna med dubbelt pris för arbetskostnaden.
 • Fakturan för privatpersoner ska betalas inom 10 dagar.
 • Fakturan för företag ska betalas inom 30 dagar.
 • Vi erbjuder betalning via autogiro. Kontakta oss för mer information.
 • Parkeringsavgifter i samband med städning kan komma att debiteras till kund.
 • Vår Nöjd Kund-garanti gäller om du är missnöjd med hemstädningen och om vi har möjlighet att åtgärda städningen inom tre dagar.
 • Vår Nöjd Kund-garanti gäller inte på framtida städningar efter det datum då du avslutade ditt städabonnemang hos oss.
 • Framkörningsavgift 75 kr: Gäller inom kommunerna Helsingborg, Bjuv, Landskrona, Lomma, Malmö, Kävlinge och Lund.
 • Framkörningsavgift 150 kr: Gäller för Höganäs, Ängelholm, Klippan, Svalöv, Eslöv.
 • Framkörningsavgift 6 kr/km: Gäller för Hörby, Höör, Örkelljunga och Båstad. (Vid fler jobb under samma dag i området så delas avgiften mellan kunderna.)
 • Övriga kommuner debiteras 8 kr/ km. (Vid fler jobb under samma dag i området så delas avgiften mellan kunderna.)
 • Ovan priser är exklusive moms.

Tips Och Inspiration

Hur man tar bort kalk i badrummet

Hemstädning Posted on : May 29th, 2023