Klicka här för att kontakta oss

Städfirma - Lund - Landskrona

Städhjälpen är en städfirma i Lund och övriga Skåne som erbjuder dig effektiv och prisvärd städning. Vi städar både privatbostäder och företagslokaler. Kontakta oss gärna för att få en gratis offert för ditt projekt.

Projektets storlek spelar ingen roll. Våra duktiga städare tar sig nämligen både stora och små jobb. Genom att anlita vår städfirma så sparar du mycket tid som du kan lägga på roligare saker.

Vår städfirma i Lund erbjuder en lång rad olika städtjänster. På så sätt kan du välja den tjänst som du har behov av. Den mest populära städtjänsten är vår hemstädning. Om du bokar hemstädning så kommer vi hem till dig och dammar, dammsuger och städar kök och badrum. Det är alltså den grundstädning som bör utföras varje eller varannan vecka för att hålla det rent och fräscht hemma.

Andra populära städtjänster är vår storstädning och vår flyttstädning. Storstädningen är mer grundlig och ingående. Den bör utföras två gånger per år och då kan vi städa på sådana utrymmen som vi inte hinner med under den klassiska hemstädningen. Det är ju trots allt så att allt behöver städas – men inte alltid.

Vår flyttstädning är den absolut mest grundliga och rejäla städningen bland våra städtjänster. Som städfirma i Lund så är vi vana vid flyttstädningar. Vi ser till att checka av alla de städmoment som krävs för att göra det skinande rent både invändigt och utvändigt till dess att nyckeln ska lämnas över.

Vår städfirma Landskrona och andra delar av Skåne erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser. Genom att hålla nere våra avgifter så kan vi på Städhjälpen sätta låga priser, trots att vi inte tummar på vare sig kvalitet eller service.

Vad kostar det att anlita en städfirma i Lund eller övriga Skåne? Klicka dig vidare för att se vår aktuella prislista. Vi erbjuder olika priser beroende på vilken städtjänst du bokar. Vi använder oss av ett timbaserat pris och priset styrs därmed av hur mycket tid våra städare behöver för att städa din bostad. Större och smutsigare innebär alltså ett högre pris.

Visste du att du kan använda ditt RUT-avdrag på städning? Städhjälpen är en städfirma i Lund som erbjuder dig att använda ditt RUT-avdrag. På så sätt behöver du bara betala 50 % av arbetskostnaden.

Eftersom de flesta av våra kunder använder sitt RUT-avdrag så är avdraget redan medräknat både i offerten och på din faktura. Kom ihåg att du kan dra av upp emot 75 000 kr per person och år. Det blir en hel del städning!

En av de vanligaste frågorna våra kunder ställer till oss är: ”Hur ofta bör jag anlita en städfirma?” Vårt svar är att det beror på dig, din bostad och din familj.

Vår städfirma arbetar i Landskrona och övriga Skåne. Här är det oftast inte så smutsiga vintrar, men många bor kustnära och drar in mycket sand från stranden. Ju smutsigare det är hemma, desto oftare bör du anlita oss för att få det rent. Om du har husdjur i bostaden så blir det fort smutsigt eftersom djur inte tar av sig skorna när de kommer in och dessutom fäller de mycket päls. Ju fler som bor i bostaden, desto smutsigare blir det.

Generellt rekommenderar vi hemstädning varje eller varannan vecka. Storstädning rekommenderar vi istället två gånger per år. Om du vill ha regelbunden städning så är det bäst att beställa vårt städabonnemang för att få det lägsta priset.

När du anlitar Städhjälpen som din städfirma i Lund och Landskrona så kommer du snabbt att märka att vår städtjänst är flexibel och kundorienterad. Vi gör alltid vårt bästa för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund.

Vi vill erbjuda en komplett städservice för dig som kund och därför har vi valt att ta ut en framkörningsavgift där vi inkluderar städmaterial och rengöringsmedel. Alla rengöringsmedel är miljövänliga och milda för både människor och naturen. Tack vare framkörningsavgiften slipper du som kund handla hem och ställa fram städprodukter varje gång vi kommer. Enklare än så kan det knappast bli.

Behöver du boka en städfirma i Landskrona eller någon annanstans i Skåne? Varför då inte kontakta oss på Städhjälpen för att få en gratis offert. Allt vi behöver veta är hur stort du bor och var du bor. Om du accepterar offerten, då bokar vi gemensamt in ett datum som passar.

Som ny kund kan du testa vår Prova på städning om du vill göra det rent och fint hemma. Då kommer du extra billigt undan. Använda gärna vårt bokningsformulär och boka direkt på nätet. Du kan även ringa in till vårt kontor för att boka städning eller ställa frågor om vår städtjänst.

Tips Och Inspiration

RUT-avdrag för Städning

Städhjälp Posted on : January 19th, 2023

Städhjälpens Tips för att Rensa hemma

Tips & Tricks Posted on : January 10th, 2023