Klicka här för att kontakta oss

Städfirma-priser

Städ och lågt pris, kan man kombinera de två sakerna? Om du beställer en städning av oss på Städhjälpen så är det absolut möjligt. Vi är en städfirma med låga priser som erbjuder dig både regelbunden städning och enstaka städtillfällen. Vår städservice är mycket flexibel och vi gör vårt bästa för att anpassa oss efter våra kunders behov.

Många har en uppfattning om att städning är för dyrt och vågar därför inte testa tjänster såsom hemstädning. Det tycker vi är tråkigt eftersom hemstädning är något som sparar mycket tid och energi åt våra kunder. Vi ska därför nu spräcka hål på myten om att en städfirma har ett högt pris som inte passar din budget!

Vad kostar det egentligen att beställa städning av en städfirma och vilka priser finns det att välja mellan? De flesta städbolag baserar sitt pris per timme. Det är alltså själva tidsåtgången du betalar för snarare än de kvadratmeter din bostad består av.

Ju mindre smutsig bostad du har, desto snabbare går det att städa. Därför är det extra bra att boka in en regelbunden städning. Städhjälpen erbjuder olika städabonnemang till riktigt konkurrenskraftiga priser. Städabonnemanget passar dig som vill ha regelbunden städning varje eller varannan vecka.

Eftersom vi alltid strävar efter att skicka samma städare så kan de arbeta extra effektivt eftersom de känner till din bostad och vilka städmoment som ska utföras.

Vill du se vårt aktuella städ pris? Klicka då här för att komma till vår prislista.

Om du vill boka en städfirma med bra priser, då ska du kika efter en städfirma som erbjuder dig att använda ditt RUT-avdrag. Det gör vi på Städhjälpen!

Genom att använda ditt RUT-avdrag så behöver du bara betala halva vår arbetskostnad. Du sparar alltså hela 50 % av arbetskostnaden och därmed blir slutpriset för städningen mycket lägre. På så sätt har du råd att boka städning oftare och kan njuta mer av din lediga tid.

Du har rätt att dra av upp till 75 000 kr i RUT-avdrag per person och år. Om du är sambo så kan du och din partner därför dra upp till 150 000 kr. Att beställa hemstädning är alltså inte så dyrt som man kan tro. Vår städfirma har ett pris som passar alla.

Om du vill anlita en städfirma med bra priser, då är det alltid bäst att boka ett städabonnemang. Genom att boka regelbunden städning över en längre tidsperiod och med uppsägningstid kan du oftast få ett billigare städ pris och därmed blir det i långa loppet ekonomiskt hållbart för dig att njuta av hemstädning.

Det finns många olika städabonnemang att välja mellan hos olika städbolag. Det är därför bra att jämföra priser hos olika städfirmor för att hitta det bästa erbjudandet för just dig. Tänk på att det inte bara är priset som räknas, utan även de olika villkoren.

Hos Städhjälpen hittar du städabonnemang till riktigt låga priser. Vi erbjuder korta uppsägningstider och dessutom tar vi alltid med oss städmaterial och rengöringsprodukter.

De flesta drömmer om en städfirma med låga priser, och det är ingen omöjlig kombination. Vi på Städhjälpen arbetar ständigt med att sänka våra kostnader för att kunna erbjuda ett så lågt städ pris som möjligt.

Vi erbjuder en grundstädning där vi följer en checklista för att utföra olika städmoment i bostäder och hos företag. Det som ingår är bland annat damning, dammsugning och våtmoppning. Kanske vill du ta bort något moment från vår städning för att på så sätt minska städarnas arbetstid i ditt hem och få ett billigare slutpris?

Vi erbjuder även vissa tjänster mot en extra avgift, bland annat fönsterputsning. På så sätt kan du som kund själv styra över priset genom att välja om du vill boka tilläggstjänster eller inte.

Om du vill ha ett så lågt pris som möjligt på din städning, då rekommenderar vi att du bokar vår Prova på städning. Det är ett speciellt erbjudande för alla kunder som bokar en städning av Städhjälpen för första gången. Mycket billig städning kan det knappast bli!

Vår städfirma har priser som passar alla och vår Prova på städning är ett bra exempel på det. Tack vare Prova på städningen så får du testa vår städtjänst utan att känna att det blir för dyrt. Efter vår första städning ser du direkt om du vill fortsätta boka hemstädning eller inte.

Nu vet du mer om vår städfirma och våra priser. Om du vill boka ett städtillfälle till ett lågt pris, då är du välkommen att kontakta oss. Du kan antingen boka direkt online eller ringa in till oss om du har några frågor. Då hjälper vi dig att boka in det datum som passar dig bäst.

Tips Och Inspiration

Ren och Fräsch: En Guide till Hemstädning i Malmö

Hemstädning Posted on : February 7th, 2024

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023