Klicka här för att kontakta oss

Städning-pris

De flesta som vill beställa städning tvekar eftersom de är osäkra på priset. Vad har städning för pris och ska man veta vad hemstädning eller andra städtjänster kostar? Vi ska nu reda ut det här med pris för att göra det enkelt för dig att boka ett eller flera städ tillfällen av oss på Städhjälpen.

Vi erbjuder en mängd städtjänster runt om i Skåne, bland annat Helsingborg, Malmö och Lund. Givetvis ingår det rengöringsmedel och städprodukter i vår tjänst – något som inte är så vanligt bland andra städfirmor. Vi vill helt enkelt göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att boka städning till ett bra pris.

Vad har städning för pris? Det är en mycket vanlig fråga men tyvärr är den lite svår att svara på. Hur mycket en städning av din bostad skulle kostnad hemstädning beror nämligen på hur stor din bostad är och hur smutsig den är. Ju mindre du bor, desto billigare blir det. Det beror på att priset baseras per timme snarare än per kvadratmeter.

Ju oftare du städar hemma, desto billigare blir vår städtjänst. Det beror på att en bostad som regelbundet städas inte är i behov utav någon grovrengöring utan våra städare kan snabbt och effektivt städa enligt sin checklista. Vill du veta vad vi erbjuder för priser på Städhjälpen? Spana in vår aktuella prislista.

Städning hemma pris, visst kan du som kund få det. Vi erbjuder hemstäd priser till ett konkurrenskraftigt pris och dessutom kan du välja ett av våra städabonnemang för att få en så billig tjänst som möjligt. Givetvis erbjuder vi dig att använda ditt RUT-avdrag hos oss. Då sparar du 50 % av arbetskostnaden och det rabatterade priset synd redan på offerten och på fakturan.

Det är vanligast att boka städning pris per timme. Då är det tidsåtgången som priset baseras på, vilket gör det enkelt för oss att ge dig en kostnadsfri offert. Det är alltid ett timpris som gäller, oavsett hur många städare vi skickar över till din bostad. Vi kan därför välja att skicka två städare under två timmar eller en städare under fyra timmar för samma pris. Med två städare får du fortare en ren och fräsch bostad om du bor stort.

Om du däremot vill boka tid för en flyttstädning, då erbjuder vi ett pris baserat på hur stor bostaden är i kvadratmeter. Klicka här för att se vår aktuella prislista förflyttstädning

Vi erbjuder alltså ett städ pris som baseras på hur många timmar som används. Vad det slutliga priset blir beror på vilken typ av städning du bokar.

Vi erbjuder till exempel städning till ett lågt pris om du bokar ett städabonnemang. Vi erbjuder olika priser beroende på hur lång bindningstid du vill ha och hur ofta du vill ha det städat hemma. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga om man jämför med andra städbolag i samma område.

Den städning som har lägst pris är vår Prova på städning. Det är en speciell städning som vi erbjuder till alla våra nya kunder. Här kan du få ett riktigt lågt pris på städning samtidigt som du får testa vår tjänst och se om du blir nöjd med hur vi arbetar. Vår Prova på städning gäller vid ett städtillfälle och har ett mycket lågt timpris.

Hos oss på Städhjälpen kan du få det bästa av alla världar när du bokar ett städtillfälle eller ett städabonnemang. Vi erbjuder nämligen städning till ett lågt pris och dessutom ger vi alltid en Nöjd Kund-garanti. Vi vågar helt enkelt utlova att du ska bli nöjd med vår städning.

Om du efter ett städtillfälle känner att vi har missat något moment på vår checklista, då kan du direkt kontakta oss så att vi kan åtgärda det. Vår Nöjd Kund-garanti lovar att vi ska åtgärda den del du är missnöjd med inom 3 dagar. Missa inte att vår garanti gäller både på enstaka städtillfällen och på våra städabonnemang!

Vad kostar städning och hur bokar man? Nya kunder har ofta många frågor och det är därför vår kundtjänst alltid finns redo att hjälpa dig genom att svara på dem.

Vårt huvudmål är att erbjuda ett lågt pris på städning, men vi vill också erbjuda en god kundservice. Tveka därför inte att kontakta oss om du har frågor eller vill boka in ett städtillfälle.

Tips Och Inspiration

Ren och Fräsch: En Guide till Hemstädning i Malmö

Hemstädning Posted on : February 7th, 2024

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023