Klicka här för att kontakta oss

Byggstädning

Byggstädning Bjuv

Städhjälpen städar upp efter din byggnation!

Behöver du professionella städtjänster för din byggnad? Då har du kommit till rätt ställe! Vi är det perfekta alternativet för dig!

Ett byggprojekt genererar en stor mängd smuts, damm och byggavfall som måste städas bort. För att klara detta måste arbetet utföras på rätt sätt - tryggt, säkert och effektivt.

Städhjälpen följer alla de regler som finns på byggarbetsplatser och har den erfarenhet och kompetens som krävs för att slutföra arbetet från början till slut. Vi har en öppen kommunikation med våra kunder och anser att en bra arbetsplan är grunden för ett lyckat resultat.

Olika typer av byggstädning i Bjuv

För oss är den viktigaste uppgiften att se till att du som kund blir nöjd med resultatet. Är du osäker på om du behöver grov eller fin byggstädning? Hör av dig till Städhjälpen så hjälper vi dig gärna att inspektera byggnaden för att avgöra exakt vad du behöver.

Grov byggstädning: Vi avlägsnar smuts och större föremål som lämnats kvar under byggprocessen, samt dammsuger och slipar allt kvarvarande material. Vi lyssnar alltid på våra kunder och gör vårt bästa för att uppfylla deras krav.

Fin byggstädning: Även om du har slutfört ett litet byggprojekt eller en renovering kommer smuts att finnas kvar. Vi kan hjälpa dig med detta! Under en allmän byggstädning tar vi bort material, tvättar väggar och golv och rengör alla fönster.

Boka din byggstädning i Bjuv redan idag!
Låt inte en rörig eller smutsig byggarbetsplats sakta ner dig. Kontakta Städhjälpen idag och upplev vilken skillnad vår expertis inom byggstädning kan göra för ditt projekt i Bjuv. Låt oss arbeta tillsammans för att förvandla din plats till ett skyltfönster för renlighet och framsteg!

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag så är vi övertygade om att vi kan hitta en lösning som passar just dig.
Vi är kända för vår flexibilitet och tillmötesgående personal. Prova så får du se.