Klicka här för att kontakta oss

Byggstädning

Byggstädning Kävlinge

Vi är StädHjälpen, ditt go-to företag i Kavlinge för förstklassiga byggstädningstjänster. En av våra specialiteter som ett toppstädföretag är att se till att din byggarbetsplats går från att vara en stökig plats till en ren, säker plats.

Våra specialiteter:

1.Rengöring efter byggnation:

När byggnationen är klar tar vårt expertteam hand om saneringsprocessen efter byggnationen. Vi ser till att platsen är fri från byggavfall, damm och andra rester, så att området är redo för nästa fas eller inflyttning.

2.Rengöring av tung utrustning:

Byggutrustning är en betydande investering, och att hålla den ren är avgörande för optimal prestanda och livslängd. Vårt team är utrustat för att hantera rengöring av tunga maskiner, vilket säkerställer att utrustningen förblir i toppskick.

3.Fönsterputsning:

Vi förstår att en nybyggd byggnads yttre utseende är lika viktigt som dess inre. Våra specialiserade fönster- och fasadrengöringstjänster gör att glaset och ytorna blir skinande rena och förbättrar det övergripande estetiska intrycket.

4.Säkerheten först - bortforsling av farligt material:

På byggarbetsplatser används ofta farliga material. Vårt team är utbildat för att på ett säkert och effektivt sätt hantera borttagning av farliga ämnen, vilket garanterar en säker och kompatibel miljö för alla arbetare och intressenter.

5.Golvborttagning och vaxning:

Golv i byggområden utsätts för tung gångtrafik, maskinrörelser och exponering för olika ämnen. Våra tjänster för golvborttagning och vaxning föryngrar och skyddar golvet, vilket bidrar till en ren och professionell arbetsplats.

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag så är vi övertygade om att vi kan hitta en lösning som passar just dig.
Vi är kända för vår flexibilitet och tillmötesgående personal. Prova så får du se.