Flyttstädning i Skåne

Vi på Städhjälpen erbjuder tjänster som flyttstädning. När man ska flytta kan det vara skönt att få hjälp med städningen och kunna koncentrera sig på den nya bostaden man flyttar till. Städningen utförs efter ett städschema avsett för flyttstädning. På grund av detta kan vi utlova städgaranti. Är du inte nöjd eller om städningen inte godkänns så korrigerar vi detta kostnadsfritt.

Priset på flyttstädning räknas ut med hjälp av antal kvadratmeter som bas. Du kan begära en offert här på vår webbsida och direkt få fram priset. En flyttstädning har krav på att utföras mycket grundligare än en vanlig städning. Det kan därför vara en god ide att anlita proffs, särskilt när man kan få statligt RUT-avdrag på 50% av arbetskostnaden samt garanti på städningen. Våra arbetsområden ligger i och närliggande områden till Malmö, Helsingborg, ‌Bjuv,‌ ‌Landskrona,‌ Kävlinge,‌‌ Lund,‌ ‌Eslöv, Lomma med flera kommuner. Obs! Framkörningsavgift‌ ‌6‌ ‌kr/‌km‌ ‌Hörby-‌ ‌Höör-,‌ ‌Örkelljunga,‌ ‌Båstad‌. Kontakta oss idag för en städning.

Hur vi Putsar och Tvättar Fönster

En flyttstädning innebär att städningen utförs mycket grundligare än vanlig rutinstädning för hemmet. Det är många moment som ingår, allt från avtorkning av ytor till rengöring av kylskåp, spis, ugn och fläkt. Samtliga lådor och skåp måste torkas ur. När det kommer till badrummet måste bad/dusch rengöras från smuts och kalkrester. Golvbrunnen måste göras rent och fönsterrutor putsas. Handfatet skall putsas och toalettstolen rengöras. Dessutom skall rör och ledningar avkalkas och putsas.

Samtliga rum får en grundlig skurning av golvet samt avtorkning av golvsocklar, golvlister och ventiler. Alla garderober och skåp ska rengöras både utvändigt och invändigt. Vanligtvis avslutas en flyttstädning med en skinande ren fönsterputs.

Garanti och Trygghet

Vi utför flyttstädning efter ett så kallat städschema, en förteckning över vilka moment som ingår i städningen. På så vis kan vi garantera resultatet vid varje städning. Skulle du som kund inte vara nöjd kan vi vid besiktningstillfället kostnadsfritt justera eventuella brister utan kostnad för dig. Detta ger dig som kund en bra garanti att arbetet utförs professionellt.

Miljö och Ansvar för Flyttstädningen

Att värna om miljön är mycket viktigt för oss på städhjälpen. All flyttstädning utföres så långt som möjligt med miljövänliga rengöringsmedel. Därför kan du som kund känna dig säker när du anlitar Städhjälpen för städningen.

Anlita städproffs när du ska Flytta

När man ska flytta är det mycket att tänka på. Alla möbler och hela bohaget ska packas och flyttas. Dessutom är det ofta kort om tid och många beslut om den nya bostaden som måste fattas. Att samtidigt hålla på med flyttstädning kan då vara en uppgift man inte mäktar med, särskild då det är så många moment som måste utföras. En flyttstädning kräver nämligen betydligt mer noggrannhet än vanlig hemstädning. Då kan det vara skönt att veta att man kan få hjälp av en firma specialiserad på flyttstädning. Att man dessutom kan få hela 50% av arbetskostnaden betald med hjälp av RUT-avdraget, gör inte det hela sämre!

Priser på Flyttstädning

Kostnaden för flyttstädning kan både ges i fastpris och löpande timdebitering.