Klicka här för att kontakta oss

Fönsterputsning - Fönsterputs

Fönster som är rena, kristallklara och fläckfria släpper in mer naturligt ljus både i din bostad och på arbetsplatsen. Rena fönster ökar välbefinnandet och skänker dessutom en känsla av trivsel och lyx. För att inte tala om hur inbjudande det ser ut när gäster eller kunder kommer på besök. Boka fönsterputs av oss på Städhjälpen redan idag.

Det är viktigt att rengöra och underhålla fönstren regelbundet. De behöver tvättas och putsas oftare än vad man kanske tror. Om du struntar i fönsterputsning så ansamlas det både smuts, damm och insektsbajs. Det kan leda till både ingrodda fläckar och skador på fönstret. För att slippa allt krångel så rekommenderar vi regelbunden fönsterputs av byggnadens alla fönster.

Att rengöra fönster utan att lämna ränder, repor, damm och fukt är något som vi på Städhjälpen är specialister på. Vi kan inte bara städa, utan vi kan putsa också!

Vi erbjuder fönsterputs till både företag och privatpersoner i bland annat Helsingborg och närliggande kommuner såsom Hässleholm, Lund, Kävlinge, Landskrona, Bjuv och Höganäs med närområde. Vi arbetar i nästan hela nordvästra Skåne, så kolla med oss om du ligger i vårt område.

Du kan välja mellan både löpande priser och fastpris. För aktuella priser, kika på vår prislista. Vi på Städhjälpen har alltid en Nöjd Kund-garanti på utfört arbete. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

När du beställer fönsterputs Helsingborg eller övriga Skåne så ingår en grundlig rengöring av alla fönster. Vi kommer att tvätta och putsa fönsterglasen. Vi rengör även utvändiga fönsterbleck, spröjs och fönsterkarmar. På insidan rengör vi fönsterkarmen och fönsterbrädan.

Om du har delningsbara fönster som inte sitter fast så putsar vi även på insidan av fönstren. Om ni har fönsterpartier som behöver kopplas av, till exempel på en balkong eller liknande, för att kunna putsas så behöver vi att ni gör det åt oss.

Vi erbjuder fönsterputsning Lomma och övriga Skåne av fönster som vi når från markplan eller inifrån på ovanvåningar. Våra fönsterputsare har alltid med oss en liten stege för att kunna nå ordentligt. Vi putsar däremot inte fönster ovan marknivå som inte går att ni inifrån sett. Vi vill att all städning och putsning ska kunna ske på ett tryggt och säkert sätt för vår personal.

Det ska vara enkelt att beställa fönsterputsning av Städhjälpen. Vi arbetar i nordvästra Skåne och om du bor i vårt arbetsområde, då är det bara att boka in ett besök av oss! Så här går det till:

  • Boka via formuläret på vår hemsida eller via telefon.
  • Ange detaljerad information om hur många och stora fönster som ska putsas.
  • Ange om fönsterbleck, karmar och liknande ska rengöras.
  • Välj det datum och den tid som passar dig bäst.
  • Vi bekräftar din bokning.

När det är dags för oss att tvätta dina fönster, förbered då fönstren så att vi kan sätta igång direkt. Vi vill att du plockar bort allt som kan vara i vägen för vårt arbete. Hit räknas bland annat blommor, prydnadssaker och gardiner.

Undrar du vad fönsterputsning i Lund eller övriga Skåne kostar? För att vi ska kunna ge dig ett exakt pris så behöver vi få information om de fönster du vill ha rengjorda. Vi baserar nämligen våra priser på tidsåtgången.

För att vi ska kunna ge dig en offert på fönsterputs i Landskrona, Helsingborg, Lomma, Lund, Malmö eller dess närområden så behöver vi veta följande:

  • Hur många fönster som ska putsas.
  • Om det är tvåsidiga eller fyrsidiga glas.
  • Om fönsterkarmar, fönsterbleck, fönsterplåtar, fönsterbrädor och spröjs ska rengöras.

När du gör en bokning på vår hemsida, var så tydlig i din beskrivning som möjligt. Om inget annat anges så räknar vi med att bara fönsterrutorna skall putsas. Eftersom vårt pris är baserat på tidsåtgången, så behöver vi exakt information för att kunna ge ett exakt prisförslag.

Att tvätta fönstren kan ofta kännas som ett jätteprojekt. Det är många fönster, det tar tid och det är både kallt, blött och fuktigt. Risken att resultatet blir fläckigt, flammigt och fullt med rinnmärken är dessutom överhängande för de allra flesta. Vi erbjuder därför fönsterputs Landskrona året runt och vår tjänst är mycket omtyckt.

Vi är experter på att få fönster rena och snygga. Det är inte bara privatpersoner som kan utnyttja vår tjänst, utan vi riktar oss även till företag. Vi putsar allt från hem och skolor till kontorslokaler och butiksfönster. Välkommen att kontakta oss för en bokning på valfritt datum.

Vi putsar inte fönster ovan marknivå som inte går att nå inifrån sett. Från markplan går bra då vi alltid har med oss en liten stege. Generellt så ingår allt när ni beställer en fönsterputsning som löpande. Då tar vi allt vi når från markplan eller inifrån ovan markplan. utvändiga fönsterbleck tvättas, spröjs och fönsterkarmar rengörs och ingår i vår fönsterputsning. Från insidan tar vi i samband med fönsterputsning, karmen, glaset och fönsterbräda. Är fönsterna delningsbara och dom inte sitter fast så tar vi även insidan mellan fönsterna.

Om ni har fönsterpartier som behöver kopplas av på exempelvis balkong eller liknande för att kunna putsas så behöver vi att ni gör det åt oss. Vi tar inga risker med att hänga ut och putsa fönster. Det måste ske på ett tryggt och säkert sätt för vår personal.

För er som vill veta vad priset blir på en fönsterputs i tex. Helsingborg, behöver göra en tydlig beskrivning på vad det är som ni vill skall ingå i priset. Om inget annat anges så räknar vi med att bara fönsterrutorna skall putsas. det vill säga inga karmar, bläck fönsterbräden, spröjs eller liknande ingår i er tvätt av fönster. För att vi skall kunna lämna ett exakt pris så behöver vi exakt information. Exempelvis måste vi veta hur många fönster som skall putsas av vilken storlek, hur många sidor som skall putsas. Är det endast glaset som skall putsas eller skall vi även ta med plåtar, karmar och fönsterbänk på utsida och insida. Hur stora är respektive fönster. Är dom spröjsade. Är fönsterna delningsbara och skall det rengöras mellan fönsterna? Finns det spröjs även på insidan? osv.

Tips Och Inspiration