Klicka här för att kontakta oss

Hemstädning

De flesta hushåll består utav en eller två vuxna som arbetar heltid. När jobb och pendling tar upp en stor del av dagen så är det svårt att finna tid till att städa hemmet. Att dessutom hinna med familjen, träning, fritidsintressen och roliga utflykter är ännu svårare. Genom att anlita hemstädning så får du hjälp att lösa vardagspusslet och frigöra tid. Med professionell städning av din bostad kommer du att spara flera timmar varje vecka, samtidigt som bostaden blir både renare och fräschare. Frågan är bara vad du vill lägga all din nyvunna tid på för roligheter?

Tänk att du ska dammsuga alla golven i hela bostaden och därefter skura dem så att de blir skinande rena. Det tar ganska lång tid, speciellt om du först måste plocka undan kläder och leksaker som ligger i varje hörn och vrå.

Därefter ska du städa i badrummet, rengöra toalettstolen, handfatet och skrubba rent i duschen. Spegeln får sig också en putsning. När badrummet är skinande rent så flyttar du över alla städprodukter till köket. Köksbänken och spisen torkas av och alla inbrända matrester gnuggas bort. Därefter tömmer du soporna och torkar av allt stänk från kaklet.

När du väl är färdig med din veckovisa städning så har halva söndagen redan försvunnit och energin likaså. Det finns helt enkelt inga krafter till att orka hitta på något roligt och barnens fotbollsträning är slut för längesen.

Tänk om du inte behövde tillbringa varje söndag med att städa, putsa och gno i hela bostaden? Genom att anlita oss på Städhjälpen så är det istället våra duktiga städare som tar över ansvaret för städningen i ditt hem. Eftersom våra professionella städare städar hemma hos dig mitt i veckan så kan du istället njuta av en skinande ren bostad under helgen.

Det finns alltså riktigt många fördelar med att anlita Städhjälpen för din hemstädning. Städningen må kosta pengar, men i gengäld vinner du både tid och energi. Eftersom vi städar så grundligt så behöver du inte springa runt och småputsa lite under hela veckan. Dessutom så blir våra städare allt mer effektiva ju mer de städar hemma hos dig. Snart kommer du knappt märka att de är där. Allt du ser är ditt fina och välstädade hem.

I vår hemstädning så ingår det en stor mängd moment som gör ditt hem rent och fräscht. Vi städar alla delar av ditt hem som behöver en genomgång under veckan. Vi tar helt enkelt de vardagssysslor som du själv annars hade utfört under veckan. Vi har noggranna städrutiner som vi följer och vi kan givetvis anpassa vår städning utefter dina behov.

Det vi städar under vår hemstädning är bland annat följande delar:

  • Avtorkning av öppna ytor i köket
  • Avtorkning av spisen
  • Avtorkning av dusch och tvättställ
  • Rengöring av toalett
  • Damning av öppna ytor
  • Dammsugning av mattor
  • Dammsugning och våttorkning av alla golv

Några gånger per år så är det bra att utföra lite större städuppgifter för att hålla hemmet rent. Dessa ingår inte i vår hemstädning, men du kan givetvis boka dem som tilläggstjänster. Vi rekommenderar bland annat att du bokar en storstädning två gånger per år för en grundlig rengöring av bostaden. Dessutom rekommenderar vi att du bokar in en fönsterputsning då och då.

Vi på Städhjälpen har ett stort fokus på miljön. Det är något du snart kommer att märka om du bokar vårt städbolag för hemstädning. Vårt fokus på miljön kommer sig naturligt, det är trots allt viktigt att inte slösa på naturens resurser mer än nödvändigt. Vi använder bland annat elbilar och producerar vår egen el. Dessutom ser vi till att planera vårt schema för att åka så lite bil som möjligt.

När våra städare utför städning så använder de miljövänliga rengöringsmedel. På så sätt undviker de starka kemikalier som är skadliga mot miljön och onödiga för människor att befinna sig bland. Med milda medel så blir ditt hem rent och fint samtidigt som naturen inte behöver ta skada. Medlen luktar mindre än klassiska rengöringsmedel, men de är minst lika effektiva.

Vi använder även återanvändningsbara städprodukter, till exempel trasor som kan tvättas för att sedan användas igen nästa dag. En mer miljövänlig hemstädning i Skåne kan du knappast hitta. Vi axlar helt enkelt vårt ansvar!

En mycket vanlig fråga som våra kunder har är hur lång tid det tar att utföra en hemstädning. Det är trots allt en väsentlig fråga, speciellt för dig som är hemma under dagarna. Kanske har du små abrn eller arbetar hemifrån. Om du är hemma så gör våra städare sitt bästa för att inte störa dig medan de städar.

Hur lång tid städningen tar beror generellt på tre saker: hur smutsigt det är, hur stort du bor och hur och hur många städare som städar på en och samma gång. Ju smutsigare din bostad är, desto mer måste våra städare putsa och gno. Om du bokar regelbunden hemstädning så är det ofta mindre smutsigt, vilket innebär att städningen går fortare. Ju större du bor, desto mer yta behöver våra städare städa, vilket tar längre tid.

Även antalet städare påverkar tiden. Vi räknar all vår städning per timme. En städare kan städa i två timmar, eller så städar två städare i en timme för exakt samma kostnad. Om det är möjligt så skickar vi två städare för att kunna städa din bostad så fort som möjligt.

Att anlita hemstädning kan knappast vara enklare än vad det är. Du behöver inte vara hemma när vi kommer förbi och städar. Det enda vi ber dig om är att du plockar undan alla lösa föremål innan vi kommer. Då går vår städning ännu snabbare, vilket blir billigare för dig.

När vi har gått så har du en tre dagar lång Nöjd Kund-garanti. Om du är missnöjd med någon del utav städningen så kommer vi tillbaka och åtgärdar den. Betalningen sker sedan genom att vi skickar dig en faktura med ROT-avdraget på. Välkommen att boka din städning av oss!

Tips Och Inspiration