Klicka här för att kontakta oss

Storstädning

Med en storstädning kommer vi åt smuts som en vanlig vardagsstädning inte rår på. Därför är det viktigt att då och då storstäda hela bostaden så att smuts inte ligger och gror. Du kan boka storstädning i Malmö och andra skånska städer av oss på Städhjälpen. Vi erbjuder ett riktigt bra pris och givetvis anpassar vi städningen utefter dina behov.

Vi utför en miljövänlig städning av ditt hem och använder därför miljövänliga rengöringsmedel. På så sätt slipper du starka kemikalier och dofter som irriterar din näsa. Boka vår städning online och bestäm vilket datum som passar dig bäst.

Om du har ett löpande städabonnemang hos oss på Städhjälpen, då är det bra att då och då boka in en storstädning. Under en vanlig hemstädning så kommer vi nämligen inte åt att städa alla hörn och vrår där damm och smuts kan ansamlas under en längre tid. Att boka in en storstädning gör ditt hem ljusare, renare och fräschare.

Vår storstädning i Malmö ger en ökad trivsel och en trevligare känsla i hemmet. Dessutom blir inomhusluften renare med mindre smuts och damm. En storstädning är helt enkelt mycket grundligare än en klassisk hemstädning.

När vi utför städ i Malmö så kan de olika städmomenten variera beroende på våra kunders önskemål. Vi är helt enkelt flexibla inför dina behov och önskningar.

Det som vanligtvis ingår i en storstädning är bland annat följande:

  • Ordentlig dammsugning och våtmoppning av alla golv
  • Avtorkning av golvlister, dörrfoder och fönsterkarmar
  • Rengöring av alla fria ytor såsom bänkar, fönsterbrädor, bord osv.
  • Putsning av speglar
  • Rengöring av element
  • Dammsugning av mattor
  • Rengöring av brunnar, ventiler och filter

Kontakta oss gärna för att höra mer om vad som ingår i vår storstädning i Malmö. Missa inte att du kan få en kostnadsfri offert för städningen.

Att boka in städ i Malmö behöver inte alls vara dyrt. Vi erbjuder dig ett riktigt bra pris för storstädning så att du inte behöver försumma din bostad. Vårt pris är helt enkelt anpassat för våra kunders budget. Kika gärna på vår aktuella prislista för uppdaterade priser.

Vi ser till att hålla låga kostnader för att kunna erbjuda ett lågt pris. Du kan använda ditt RUT-avdrag hos oss. Då får du 50 % rabatt på vår arbetskostnad. Eftersom de flesta av våra kunder använder sitt RUT-avdrag så har vi redan dragit av rabatten både i vårt offert och på vår faktura. På så sätt ser du direkt vad vårt städ i Malmö kostar.

Missa inte att du kan beställa en offert av oss helt kostnadsfritt innan du bokar in ett städtillfälle.

Vi rekommenderar att du bokar in en storstädning några gånger per år. Oftast räcker det med en städning var sjätte månad, det vill säga två gånger om året. Vi utför storstädning i Malmö och resten av Skåne året runt, så du bestämmer själv när du vill att vi städar.

Vi har många duktiga städare anställda på Städhjälpen. De har både erfarenhet av hemstädning och rätt utbildning och kunskap när det gäller de olika städmomenten. Du kan därför känna dig trygg när du bokar Städhjälpen för din storstädning i Malmö. Lägg städningen i våra trygga händer så får du en bostad som blir skinande ren med fräsch inomhusluft.

Du behöver inte förbereda något särskilt inför vår städning. Det kräver alltså ingen extra energi av dig. Det enda vi ber om är att du underlättar för våra städare genom att plocka bort lösa föremål såsom kläder och leksaker. På så sätt går städningen fortare och du får ett lägre pris på fakturan.

Om du känner att vi har missat något under vår storstädning av ditt hem så ber vi dig att kontakta oss. Vi har nämligen en Nöjd Kund-garanti och lovar att åtgärda städningen inom tre dagar. Vi ger en städgaranti på alla våra städningar och är mycket stolta över den. Att göra våra kunder nöjda är nämligen mycket viktigt för oss.

Beställ in gratis offert på städ i Malmö för att se hur mycket det skulle kosta att städa din bostad. Våra professionella städare gör det ordentligt rent i varje rum när du bokar vår storstädning. Givetvis lägger vi extra mycket fokus på de rum som du rör dig mest i.

Du kan boka in en storstädning direkt på vår hemsida eller genom att ringa in till oss. Som kund hos Städhjälpen får du garanterat rent och fint hemma efter varje städtillfälle. Vi erbjuder inte bara storstädning i Malmö, utan även i andra städer och orter runt om i Skåne.

Tips Och Inspiration

Hur man tar bort kalk i badrummet

Hemstädning Posted on : May 29th, 2023