Klicka här för att kontakta oss

Flyttstädning

Flyttstädning Kävlinge

Flyttstädning, ofta kallad utflyttnings- eller inflyttningsstädning, är viktig av flera skäl och bidrar till en smidig och lyckad övergång för både hyresgäster och fastighetsägare. Här är några viktiga skäl till varför flyttstädning är viktigt:

Våra tjänster för flyttstädning:

1.Expertis inom djuprengöring:

Vi går bortom ytan för att säkerställa en djup och omfattande rengöring av hela ditt bostadsområde. Från väggar och golvlister till lampor och strömbrytare - varje detalj tas om hand noggrant och lämnar ditt hem fläckfritt.

2.Sanering från golv till tak:

Våra expertstädare tar sig an golven med precision, från grundlig dammsugning eller sopning till moppning och sanering. Mattor, lövträ eller kakel - vi har expertisen för att lämna dina golv oklanderligt rena..

3.Revitalisering av kök:

Hjärtat i ditt hem förtjänar särskild uppmärksamhet. Vårt team rengör och desinficerar bänkskivor, vitvaror och alla skrymslen och vrår i ditt kök. Vi ser till att din matlagningsplats ser fräsch ut och känns fräsch.

4.Lycka i badrummet:

Köksapparater kräver ofta extra omsorg. Vi ser till att ugnar, kylskåp, diskmaskiner och mikrovågsugnar rengörs grundligt så att de är i perfekt skick för nästa hyresgäst.

6.Fönster och persienner i briljans:

Låt det naturliga ljuset skina genom rena fönster. Vi tar hand om fönster, fönsterbrädor och persienner så att de blir fria från damm och smuts och ger en ljus och inbjudande atmosfär.

7.Anpassningsbara paket:

Vi förstår att varje flytt är unik. Våra städtjänster är anpassningsbara för att passa dina specifika behov och preferenser. Oavsett om du behöver en fullständig rengöring från topp till botten eller specifika områden, har vi täckt dig.

8.Flexibel schemaläggning:

Att flytta kommer med sin egen uppsättning tidsbegränsningar. Vår flexibla schemaläggning gör att vi kan anpassa oss till din flyttplan och säkerställa en smidig och effektiv rengöringsprocess.

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag så är vi övertygade om att vi kan hitta en lösning som passar just dig.
Vi är kända för vår flexibilitet och tillmötesgående personal. Prova så får du se.