Klicka här för att kontakta oss

Flyttstädning - Landskrona

Att flyttstäda är både tidskrävande och energikrävande. Lämna därför flyttstädningen i våra trygga händer. Då kan du fokusera på själva flytten och ditt nya boende medan vi gör din gamla bostad klinisk ren innan nyckeln ska överlämnas till den nya ägaren eller hyresgästen. Vi utför flyttstädning i Landskrona och många närliggande orter och städer.

Vårt pris för flyttstädning baseras på hur stor bostad du har. Vi erbjuder alltid ett förmånligt pris för att passa allas budget. Dessutom ingår det givetvis alla de rengöringsmedel och städprodukter som behövs för att göra bostaden fri från smuts och damm. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund.

Genom att anlita Städhjälpen för flyttstädning i Landskrona, Lomma eller Eslöv så blir din flytt enklare och smidigare. Passa på att boka ett städtillfälle med oss i så god tid som möjligt för att få exakt det datum som passar dig bäst.

Missa inte att vi erbjuder flyttstädning i Landskrona med en Nöjd Kund-garanti. Vi erbjuder dessutom samma generösa garanti för flyttstädning i Eslöv och flyttstädning i Lomma. Oavsett var du bor helt enkelt!

Vår Nöjd Kund-garanti innebär att du som kund har rätt att meddela oss om du är missnöjd med någon del av städningen. Då åker vi ut inom tre dagar för att städa om den del som du är missnöjd med. När det gäller flyttstädning så får ingen ny boende ha hunnit flytta in i bostaden för att vi ska kunna rätta till städningen. Givetvis kostar vår Nöjd Kund-garanti för flyttstädning i Landskrona inget extra!

Vår flyttstädning i Landskrona har ett mycket förmånligt pris. Det samma gäller för flyttstädning i Eslöv och flyttstädning i Lomma. Priset baseras på hur stor bostad du har. Priset gäller per kvadratmeter och du kan se vår aktuella prislista för flyttstädning här.

Det tillkommer även en framkörningsavgift till priset. I det priset ingår det miljövänliga rengöringsmedel och städredskap som i största möjliga mån är återvinningsbara.

Du kan använda ditt RUT-avdrag på vår flyttstädning i Landskrona. På så sätt sparar du hela 50 % av vår arbetskostnad. Eftersom de flesta av våra kunder väljer att använda sitt RUT-avdrag så visas det rabatterade priset redan i vår offert och sedan direkt på din faktura.

När du bokar en flyttstädning i Landskrona, Eslöv eller Lomma så utför våra duktiga städare en mycket grundlig städning. För att en slutstädning ska bli godkänd så krävs det nämligen mycket mer än en vanlig hemstädning. Vid en flyttstädning så måste allting inne i bostaden rengöras både utvändigt och invändigt. Att städa så pass rent på egen hand är mycket tidskrävande och tar mycket energi vid en redan tröttsam flytt. Vår flyttstädning är därför en populär tjänst.

I vår flyttstädning ingår bland annat följande moment:

 • Dammsugning och våttorkning i alla rum.
 • Avtorkning av golvsocklar, golvlister och ventiler i alla rum.
 • Avtorkning av alla öppna ytor i alla rum.
 • Avtorkning av skåp, garderober och lådor.
 • Avtorkning och kyl och frys som ska vara framdragen och avfrostad.
 • Rengöring av dusch, badkar, toalett och handfat.
 • Borttagning av kalkrester.
 • Rengöring av golvbrunn.
 • Rengöring av spis, ugn och fläkt.
 • Fönsterputsning av fönster med två glas.

När du bokar ett städtillfälle vid din flytt så ser vi till att ta med oss så många städare att vi blir klara i tid till dess att nyckeln ska överlämnas. Om du flyttar ut samma dag som flyttstädningen sker så kan det bli ont om tid. Vi ber dig därför att du ställer in alla flyttlådor och möbler i ett och samma rum så att vi direkt kan sätta igång med att städa. Det som är mest tidskrävande vid en flyttstädning är kök och badrum, därför sätter vi direkt igång med dessa rum.

När det är dags för din flyttstädning i Landskrona så ser vi till att dyka upp i tid. Vi tar med oss alla rengöringsprodukter och städar sedan noggrant utefter en checklista. När städningen är klar kan vi gemensamt gå igenom städningen så att alla är nöjda med resultatet.

Att boka en flyttstädning av oss på Städhjälpen är enkelt. Allt du behöver göra är att fylla i vårt bokningsformulär eller ringa in till oss för att boka in ett datum för städningen. Det absolut enklaste är att boka online och sedan återkopplar vi snarast till dig med en bekräftelse.

 • Flyttstädning i Landskrona samt hela Skåne.
 • RUT-avdrag på 50 % av arbetskostnaden.
 • Miljövänliga rengöringsprodukter.
 • Erfarna och välutbildade städare.
 • Ansvarsförsäkring.
 • Nöjd Kund-garanti.

Tips Och Inspiration

Hur man tar bort kalk i badrummet

Hemstädning Posted on : May 29th, 2023