Klicka här för att kontakta oss

Flyttstädning - Malmö

Ingen städning tar mer tid, kraft och ork än flyttstädningen. Innan du lämnar över nyckeln till den nya ägaren eller hyresgästen så måste bostaden städas grundligt och minsta dammkorn och smutsprick måste försvinna. Vi på Städhjälpen hjälper dig med Flyttstäd Malmö och kringliggande orter och städer. På så sätt slipper du tänka på städningen och kan istället fokusera på packning och flytt.

Vi erbjuder flyttstädning i Malmö året runt, men boka gärna i god tid så att det datum som du vill ha finns ledigt. Du kan boka direkt på vår hemsida.

Att både packa, flytta och städa tar på krafterna. Speciellt om allt måste ske på en och samma dag när nyckeln ska lämnas över. Själva flyttstädningen tar ofta mycket tid i anspråk eftersom den måste vara så pass grundlig och noggrann att den blir godkänd. När vi på Städhjälpen flyttstädar så följer vi en gedigen checklista med alla städmoment som ska utföras. På så sätt vi vet att inget missas och du som kund vet exakt vad vi kommer att göra.

I vår flyttstädning i Malmö så ingår bland annat följande moment:

Kök:

 • Rengöring av spis och ugn.
 • Rengöring av köksfläkt.
 • Avtorkning av kyl och frys (som ska vara avfrostad).
 • Avtorkning av köksbänkar.

Badrum:

 • Rengöring av toalett och handfat.
 • Rengöring dusch och badkar.
 • Rengöring av fläktar och golvbrunnar.
 • Avtorkning av kakel och klinker.

Alla rum:

 • Tvätt av fönster, in- och utvändigt.
 • Avtorkning av fönsterbänkar.
 • Dammsugning och våtmoppning.
 • Avtorkning av lister, dörrar och dörrkarmar.
 • Avtorkning av skåp, garderober och förvaringsutrymmen.
 • Avtorkning av element.

Vi städar från golv till tak, både på öppna ytor och inne i skåp och lådor. Dessutom putsar vi fönstren så att du får en komplett flyttstädning. Om du vill veta exakt vad som ingår i vår flyttstädning, då kan du kika på vår checklista.

När du beställer flyttstädning i Malmö av oss på Städhjälpen så ingår det alltid en 3 dagars Nöjd Kund-garanti. Det är något som vi är mycket stolta över att kunna erbjuda. Vi vågar nämligen utlova att vår städning kommer att uppnå dina krav, samtidigt som vi lovar att korrigera eventuella missnöjen inom tre arbetsdagar. För att vi ska kunna komma tillbaka och städa din bostad så kan ingen annan ha hunnit flytta in den.

Priset är alltid en viktig faktor för alla som ska flytta. Vi har därför pressat våra utgifter för att kunna erbjuda ett så konkurrenskraftigt pris som möjligt.

Så, vad kostar då en flyttstädning i Malmö? Vårt pris är baserat på städarnas arbetstid. Ju större din bostad är, desto längre tid tar det att städa och desto högre blir därför slutpriset. Om du vill se vårt aktuella pris per timme så kan du klicka dig vidare till vår prislista.

När du bokar flyttstädning i Malmö av oss på Städhjälpen så ger vi dig alltid en kostnadsfri offert. Eftersom du kan använda ditt RUT-avdrag hos oss så ser du priset efter avdraget i offerten.

Förutom vårt timpris för städningen så tar vi även ut en framkörningsavgift. I den avgiften ingår alla städprodukter och alla rengöringsmedel som vi använder. På så sätt får du en helhetstjänst och slipper tänka på att köpa hem städmaterial.

Många som bokar flyttstädning får tillgång till sin nya bostad samma dag som de ska flytta ut. Det är därför tajt om tid om det både ska flyttas och städas under samma dag. Att boka flyttstädning i Malmö är därför ett ypperligt val eftersom avståndet mellan den gamla och den nya bostaden kan vara stort.

Om du flyttar samma dag som vi ska städa så ber vi dig att placera alla möbler och flyttlådor i ett och samma rum. Då blir det enkelt för oss att snabbt sätta igång med städningen för att bli klara i tid. På så sätt kan vi arbeta effektivt och avsluta städningen innan nyckeln ska överlämnas.

Vi erbjuder flyttstädning året runt förutom mellan den 20 december och den första måndagen i vecka 2 varje år. Oavsett om du ska flytta på vintern eller sommaren så står vi till tjänst.

Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer och utför alla moment i städningen efter en checklista. På så sätt missar vi inga viktiga delar inför din avflyttning. Inga uppdrag är för stora eller för små, så kontakta oss på Städhjälpen för att få en kostnadsfri offert.

Du kan enkelt boka städningen direkt på vår hemsida. Du kan också ringa till oss för att få mer information om hur vi flyttstädar eller för att få hjälp med att boka in ett datum. Oavsett hur du bokar, så är du varmt välkommen till oss på Städhjälpen!

Att både packa, flytta och städa är mer än många mäktar med. Speciellt med tanke på hur grundlig en flyttstädning måste vara. Dessutom ska post vidaresändas, adressen ska ändras och abonnemang ska flyttas. Vi erbjuder därför flyttstädning i Lund för att underlätta för dig.

Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer och utför alla moment i städningen efter en checklista. På så sätt missar vi inga viktiga delar inför din avflyttning.

Inga uppdrag är för stora eller för små för Städhjälpen utan vi tar oss an alla städförfrågningar. Kontakta oss gärna för att boka in en flyttstädning redan idag.

Tips Och Inspiration

Hur man tar bort kalk i badrummet

Hemstädning Posted on : May 29th, 2023