Klicka här för att kontakta oss

Välkommen till Städhjälpen i Malmö

Här kan ni boka er flyttstädning

Professionell Flyttstädning i Malmö | Boka Smidigt med Städhjälpen!

1

Berätta om ditt hem /Kontor

Ange postnummer, hur stor din bostad eller lokal är samt vad som skall utföras

2

Välj en tänst som passar dig

Väli valfri städtjänst och se ditt pris. Boka önskad dag och tid så återkopplar vi med förslag så fort vi kan.

3

Njut av ett rent hem

Dina städare kommer till dig vid önskad tidpunkt och du får njuta av ett rent och snyggt hem!

Smidig och Effektiv Flyttstädning i Malmö med Städhjälpen!

Behöver du hjälp med flyttstädning i Malmö? Oroa dig inte! Städhjälpen står redo att ta hand om all din flyttstädning. Med vår professionella och pålitliga service kan du vara säker på att få ett skinande rent resultat och en smidig flyttupplevelse.

Att boka din flyttstädning via Städhjälpen är enkelt och bekvämt. Vi vet hur stressigt en flytt kan vara, och därför har vi gjort processen så problemfri som möjligt för dig. Med bara några få klick på vår användarvänliga webbplats kan du snabbt och enkelt boka din städtid. Du behöver inte längre leta efter pålitliga städfirmor eller oroa dig för att få jobbet gjort i tid – vi tar hand om allt åt dig.

Vårt team av erfarna och välutbildade städexperter har gedigen kunskap om effektiva städningsmetoder och användning av miljövänliga rengöringsprodukter. Du kan lita på att de tar hand om varje hörn och vrå, så att du kan lämna din gamla bostad i toppskick och känna dig trygg med att den nya ägaren får en fräsch start.

Så varför slösa tid och energi på att försöka städa själv när du kan överlåta arbetet åt oss? Boka din flyttstädning i Malmö med Städhjälpen och njut av fördelarna med att ha ett pålitligt och erfaret team som tar hand om din flyttstädning, så att du kan fokusera på att planera din nya tillvaro!

Riktiga anställningar

Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar, försäkringar, avtalspensioner och rättvisa arbetsvilkor. Mår medarbetarna bra mår ditt hem bra

Inga bindningstider

Våra kunder stannar för att tjänsten är bra, inte på grund av långa bindningstider. Pausa ditt abonnemang när du vill, du är alltid välkommen tillbaka.

Alltid samma städare

Våra städare jobbar i par. Städningen går därför dubbelt så fort och minst en städare känner till ert hem när den andra går på sin ledighet.

Miljömärkta medel ingår

Dammsugare, moppar, medel, trasor mm ingår i priset. Vi har med oss all vi behöver så du behöver inte tänka på något

Mer om Flyttstädning Malmö

Ingen städning tar mer tid, kraft och ork än flyttstädningen. Innan du lämnar över nyckeln till den nya ägaren eller hyresgästen så måste bostaden städas grundligt och minsta dammkorn och smutsprick måste försvinna. Vi på Städhjälpen hjälper dig med flyttstädning i Malmö och kringliggande orter och städer. På så sätt slipper du tänka på städningen och kan istället fokusera på packning och flytt.

Vi erbjuder flyttstädning i Malmö året runt, men boka gärna i god tid så att det datum som du vill ha finns ledigt. Du kan boka direkt på vår hemsida.

Att både packa, flytta och städa tar på krafterna. Speciellt om allt måste ske på en och samma dag när nyckeln ska lämnas över. Själva flyttstädningen tar ofta mycket tid i anspråk eftersom den måste vara så pass grundlig och noggrann att den blir godkänd. När vi på Städhjälpen flyttstädar så följer vi en gedigen checklista med alla städmoment som ska utföras. På så sätt vi vet att inget missas och du som kund vet exakt vad vi kommer att göra.

I vår flyttstädning i Malmö så ingår bland annat följande moment:

Kök:

 • Rengöring av spis och ugn.
 • Rengöring av köksfläkt.
 • Avtorkning av kyl och frys (som ska vara avfrostad).
 • Avtorkning av köksbänkar.

Badrum:

 • Rengöring av toalett och handfat.
 • Rengöring dusch och badkar.
 • Rengöring av fläktar och golvbrunnar.
 • Avtorkning av kakel och klinker.

Alla rum:

 • Tvätt av fönster, in- och utvändigt.
 • Avtorkning av fönsterbänkar.
 • Dammsugning och våtmoppning.
 • Avtorkning av lister, dörrar och dörrkarmar.
 • Avtorkning av skåp, garderober och förvaringsutrymmen.
 • Avtorkning av element.

Vi städar från golv till tak, både på öppna ytor och inne i skåp och lådor. Dessutom putsar vi fönstren så att du får en komplett flyttstädning. Om du vill veta exakt vad som ingår i vår flyttstädning, då kan du kika på vår checklista.

När du beställer flyttstädning i Malmö av oss på Städhjälpen så ingår det alltid en 3 dagars Nöjd Kund-garanti. Det är något som vi är mycket stolta över att kunna erbjuda. Vi vågar nämligen utlova att vår städning kommer att uppnå dina krav, samtidigt som vi lovar att korrigera eventuella missnöjen inom tre arbetsdagar. För att vi ska kunna komma tillbaka och städa din bostad så kan ingen annan ha hunnit flytta in den.

Priset är alltid en viktig faktor för alla som ska flytta. Vi har därför pressat våra utgifter för att kunna erbjuda ett så konkurrenskraftigt pris som möjligt.

Så, vad kostar då en flyttstädning i Malmö? Vårt pris är baserat på städarnas arbetstid. Ju större din bostad är, desto längre tid tar det att städa och desto högre blir därför slutpriset. Om du vill se vårt aktuella pris per timme så kan du klicka dig vidare till vår prislista.

När du bokar flyttstädning i Malmö av oss på Städhjälpen så ger vi dig alltid en kostnadsfri offert. Eftersom du kan använda ditt RUT-avdrag hos oss så ser du priset efter avdraget i offerten.

Förutom vårt timpris för städningen så tar vi även ut en framkörningsavgift. I den avgiften ingår alla städprodukter och alla rengöringsmedel som vi använder. På så sätt får du en helhetstjänst och slipper tänka på att köpa hem städmaterial.

Många som bokar flyttstädning får tillgång till sin nya bostad samma dag som de ska flytta ut. Det är därför tajt om tid om det både ska flyttas och städas under samma dag. Att boka flyttstädning i Malmö är därför ett ypperligt val eftersom avståndet mellan den gamla och den nya bostaden kan vara stort.

Om du flyttar samma dag som vi ska städa så ber vi dig att placera alla möbler och flyttlådor i ett och samma rum. Då blir det enkelt för oss att snabbt sätta igång med städningen för att bli klara i tid. På så sätt kan vi arbeta effektivt och avsluta städningen innan nyckeln ska överlämnas.

Vi erbjuder flyttstädning året runt förutom mellan den 20 december och den första måndagen i vecka 2 varje år. Oavsett om du ska flytta på vintern eller sommaren så står vi till tjänst.

Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer och utför alla moment i städningen efter en checklista. På så sätt missar vi inga viktiga delar inför din avflyttning. Inga uppdrag är för stora eller för små, så kontakta oss på Städhjälpen för att få en kostnadsfri offert.

Du kan enkelt boka städningen direkt på vår hemsida. Du kan också ringa till oss för att få mer information om hur vi flyttstädar eller för att få hjälp med att boka in ett datum. Oavsett hur du bokar, så är du varmt välkommen till oss på Städhjälpen!

Tips Och Inspiration

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023