Klicka här för att kontakta oss

Städfirma-Malmö

Vill du anlita en personlig städfirma i Malmö för att grundlig rengöra ditt hem? Genom att anlita oss på Städhjälpen så slipper du betala överpriser för undermålig städning. Vi lägger största vikt vid att våra kunder ska bli nöjda och vi hoppas att du vill bli en av dem!

Det finns gott om städbolag Malmö, du kan därför välja och vraka innan du gör ditt val. Det är alltså tydligt att malmöbor tycker om att ha det rent och fint hemma. Men varför riskera att anlita en mindre känd städfirma där du inte vet vad du får för dina pengar.

Just nu har vi ett riktigt fint erbjudande på Prova på städning. För endast 99 kr/tim kommer vi hem till dig och städar. Då får du själv se bevis på vilken service och kvalitet vi levererar!

Många av våra kunder vill anlita en städfirma i Malmö för att prioritera och värdesätta sin tid. Om du låter oss professionella städare ta hand om städningen i ditt hem så får du nämligen en hel del tid över till att göra roliga saker med vänner och familj.

Vi har mängder med nöjda kunder, något du kan se bland alla fina recensioner vi har fått från tidigare och nuvarande kunder. Alla recensioner är något vi är stolta över. För att kunna leverera städning av hög kvalitet så ser vi bland annat till att anställa duktig personal.

Vi ser alltid till att vår personal har mycket erfarenhet av renhållning och kundbemötande. Dessutom ser vi givetvis till att all personal är försäkrad och att de trivs på vår arbetsplats. Vi försöker alltid skicka ut samma städare till våra kunder så att de ska känna sig trygga.

När du anlitar vår städfirma i Malmö så rekommenderar vi dig att börja med vår Prova på städning. Då behöver du inte känna att du binder upp dig till något. Det hela är enkelt - om du gillar vår städning så kan du fortsätta anlita oss och givetvis erbjuder vi alltid ett bra pris.

Städfirmor Malmö vet hur upptagna deras kunder är. Idag jobbar de flesta heltid och dessutom är det ofta lång pendlingstid till och från jobbet. Därför hjälper vi dig att städa din bostad och du väljer hur ofta.

Du kan anlita oss för enstaka städtillfällen. Kanske behöver du en städfirma i Malmö för en flyttstädning, eller så behöver du en städfirma i Landskrona för engångsstädning inför en visning. Oavsett vilket behov du har, så ser vi till att hjälpa dig. Som en städfirma i Skåne så rör vi oss över stora områden.

För våra nöjda kunder så erbjuder vi ett städabonnemang. Då bestämmer vi de dagar och den tid du vill få ditt hem städat och sedan ser vi till att dyka upp på det bestämds klockslaget. Det vanligaste städabonnemanget är att boka in en städning varje eller varannan vecka. Du kan även boka in ett städtillfälle i månaden för att ge bostaden en mer grundlig städomgång. Om du bokat återkommande hemstädning kan vi dessutom erbjuda ett extra förmånligt pris.

Som en städfirma i Malmö med kunderna i fokus så erbjuder vi givetvis RUT-avdrag på vår städning. Tack vare avdraget så blir kostnaden ännu lägre för dig och du kan utnyttja vår tjänst så du vill.

RUT-avdraget gäller för all sorts städning av bostäder. Man kan göra ett avdrag på 50 % av vår arbetskostnad eftersom städning räknas som en hushållsnära tjänst. Givetvis syns avdraget direkt i våra erbjudanden och på fakturan!

När du anlitar oss som din städfirma i Malmö så kommer vi överens om vad som ska städas. Vi har en färdig lista som våra städare arbetar efter för att inte missa något. Givetvis kan du komma med egna önskemål om vad som ska städas.

Många städfirmor i Malmö vill att du som kund ska köpa hem rengöringsmedel, men det vill inte vi! Vi vill erbjuda en komplett service där du inte behöver komma ihåg att handla något. Vi tar därför istället ut en mindre framkörningsavgift och med den ordnar vi både rengöringsutrustning och rengöringsmedel. Enklare än så kan det knappast bli för dig som kund hos Städhjälpen!

Det spelar ingen roll om du bor i Sofielund, Slottsstaden eller Möllevången. Våra duktiga städare är redo att städa din bostad oavsett var den är lokaliserad. Som ett litet och personligt städbolag så finns vi alltid tillgängliga där just du befinner dig.

Vi städar inte bara privatbostäder inne i staden, utan vi erbjuder även företagsstädning. Vårt Städföretag Malmö har helt enkelt många strängar på sin lyra och våra städare tar sig an alla projekt, oavsett hur små eller stora de är.

Tips Och Inspiration

RUT-avdrag för Städning

Städhjälp Posted on : January 19th, 2023

Städhjälpens Tips för att Rensa hemma

Tips & Tricks Posted on : January 10th, 2023