Klicka här för att kontakta oss

Städfirma i Malmö - Pålitlig städning från Städhjälpen

Boka din städfirma i Malmö. Vi hjälper dig komma igång med städningen snabbt och enkelt

1

Berätta om ditt hem /Kontor

Ange postnummer, hur stor din bostad eller lokal är samt vad som skall utföras

2

Välj en tänst som passar dig

Väli valfri städtjänst och se ditt pris. Boka önskad dag och tid så återkopplar vi med förslag så fort vi kan.

3

Njut av ett rent hem

Dina städare kommer till dig vid önskad tidpunkt och du får njuta av ett rent och snyggt hem!

Enkelt att boka din städfirma i Malmö

Att hitta en pålitlig städfirma i Malmö kan vara en utmaning. Många kunder undrar om städarna är duktiga, vad kostnaden blir och när arbetet kommer att vara klart. Detta kan leda till tvekan och att man skjuter upp att anlita en städfirma. Hos oss är det enkelt för dig!

Vi erbjuder städservice för alla typer av lokaler, från kontor och industrier till privatpersoners hem, flyttstädningar och mycket annat. Vi har alltid fasta priser med tydliga villkor och vår nöjd-kund-garanti. Vi har också en ansvarsförsäkring som täcker våra kunder när de anlitar våra städare.

I vår prislista nedan hittar du vårt utbud av städtjänster. Vi utför städhjälp med RUT-avdrag, vilket innebär att du kan få 50% avdrag på arbetskostnaden. Om du inte hittar det du behöver i vår prislista är du alltid välkommen att kontakta oss för en offert.

Så vad väntar du på? Boka din städfirma i Malmö hos oss idag och få ett rent och fräscht hem eller kontor imorgon!

Våra tjänster

Riktiga anställningar

Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar, försäkringar, avtalspensioner och rättvisa arbetsvilkor. Mår medarbetarna bra mår ditt hem bra

Inga bindningstider

Våra kunder stannar för att tjänsten är bra, inte på grund av långa bindningstider. Pausa ditt abonnemang när du vill, du är alltid välkommen tillbaka.

Alltid samma städare

Våra städare jobbar i par. Städningen går därför dubbelt så fort och minst en städare känner till ert hem när den andra går på sin ledighet.

Miljömärkta medel ingår

Dammsugare, moppar, medel, trasor mm ingår i priset. Vi har med oss allt vi behöver så du behöver inte tänka på något

Läs mer om vår städfirma i Malmö

Vill du anlita en personlig städfirma i Malmö för att grundlig rengöra ditt hem? Genom att anlita oss på Städhjälpen så slipper du betala överpriser för undermålig städning. Vi lägger största vikt vid att våra kunder ska bli nöjda och vi hoppas att du vill bli en av dem!

Det finns gott om städbolag Malmö, du kan därför välja och vraka innan du gör ditt val. Det är alltså tydligt att malmöbor tycker om att ha det rent och fint hemma. Men varför riskera att anlita en mindre känd städfirma där du inte vet vad du får för dina pengar.

Just nu har vi ett riktigt fint erbjudande på Prova på städning. För endast 99 kr/tim kommer vi hem till dig och städar. Då får du själv se bevis på vilken service och kvalitet vi levererar!

Många av våra kunder vill anlita en städfirma i Malmö för att prioritera och värdesätta sin tid. Om du låter oss professionella städare ta hand om städningen i ditt hem så får du nämligen en hel del tid över till att göra roliga saker med vänner och familj.

Vi har mängder med nöjda kunder, något du kan se bland alla fina recensioner vi har fått från tidigare och nuvarande kunder. Alla recensioner är något vi är stolta över. För att kunna leverera städning av hög kvalitet så ser vi bland annat till att anställa duktig personal.

Vi ser alltid till att vår personal har mycket erfarenhet av renhållning och kundbemötande. Dessutom ser vi givetvis till att all personal är försäkrad och att de trivs på vår arbetsplats. Vi försöker alltid skicka ut samma städare till våra kunder så att de ska känna sig trygga.

När du anlitar vår städfirma i Malmö så rekommenderar vi dig att börja med vår Prova på städning. Då behöver du inte känna att du binder upp dig till något. Det hela är enkelt - om du gillar vår städning så kan du fortsätta anlita oss och givetvis erbjuder vi alltid ett bra pris.

Städfirmor Malmö vet hur upptagna deras kunder är. Idag jobbar de flesta heltid och dessutom är det ofta lång pendlingstid till och från jobbet. Därför hjälper vi dig att städa din bostad och du väljer hur ofta.

Du kan anlita oss för enstaka städtillfällen. Kanske behöver du en städfirma i Malmö för en flyttstädning, eller så behöver du en städfirma i Landskrona för engångsstädning inför en visning. Oavsett vilket behov du har, så ser vi till att hjälpa dig. Som en städfirma i Skåne så rör vi oss över stora områden.

För våra nöjda kunder så erbjuder vi ett städabonnemang. Då bestämmer vi de dagar och den tid du vill få ditt hem städat och sedan ser vi till att dyka upp på det bestämds klockslaget. Det vanligaste städabonnemanget är att boka in en städning varje eller varannan vecka. Du kan även boka in ett städtillfälle i månaden för att ge bostaden en mer grundlig städomgång. Om du bokat återkommande hemstädning kan vi dessutom erbjuda ett extra förmånligt pris.

Som en städfirma i Malmö med kunderna i fokus så erbjuder vi givetvis RUT-avdrag på vår städning. Tack vare avdraget så blir kostnaden ännu lägre för dig och du kan utnyttja vår tjänst så du vill.

RUT-avdraget gäller för all sorts städning av bostäder. Man kan göra ett avdrag på 50 % av vår arbetskostnad eftersom städning räknas som en hushållsnära tjänst. Givetvis syns avdraget direkt i våra erbjudanden och på fakturan!

När du anlitar oss som din städfirma i Malmö så kommer vi överens om vad som ska städas. Vi har en färdig lista som våra städare arbetar efter för att inte missa något. Givetvis kan du komma med egna önskemål om vad som ska städas.

Många städfirmor i Malmö vill att du som kund ska köpa hem rengöringsmedel, men det vill inte vi! Vi vill erbjuda en komplett service där du inte behöver komma ihåg att handla något. Vi tar därför istället ut en mindre framkörningsavgift och med den ordnar vi både rengöringsutrustning och rengöringsmedel. Enklare än så kan det knappast bli för dig som kund hos Städhjälpen!

Det spelar ingen roll om du bor i Sofielund, Slottsstaden eller Möllevången. Våra duktiga städare är redo att städa din bostad oavsett var den är lokaliserad. Som ett litet och personligt städbolag så finns vi alltid tillgängliga där just du befinner dig.

Vi städar inte bara privatbostäder inne i staden, utan vi erbjuder även företagsstädning. Vårt Städföretag Malmö har helt enkelt många strängar på sin lyra och våra städare tar sig an alla projekt, oavsett hur små eller stora de är.

Tips Och Inspiration

Ren och Fräsch: En Guide till Hemstädning i Malmö

Hemstädning Posted on : February 7th, 2024

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023

Logo

kontakta oss