Klicka här för att kontakta oss

Städhjälp - Malmö

Är du i behov av städhjälp i Malmö och Lund? Då kan du kontakta oss på Städhjälpen. Vi städar både privatbostäder och företagslokaler. Det spelar ingen roll hur stor bostad du har eller hur smutsig den är, vi tar oss an projekt av alla storlekar.

Vi erbjuder olika varianter av städning, på så sätt blir det enkelt för dig att välja just den hjälp du behöver. Det vi erbjuder är bland annat klassisk hemstädning, flyttstädning och storstädning. Vi har även skickliga fönsterputsare för dig som vill ha kristallklara fönster.

Om du vill boka städhjälp Lund eller Malmö så kan du fylla i vårt bokningsformulär direkt på vår hemsida. Vi lovar att snabbt höra av oss för att bekräfta din bokning!

Vi erbjuder städhjälp i Malmö för dig som vill få mer tid över i vardagen. Genom att låta oss ta hand om den tråkiga städningen så kan du lägga mer tid på familj, vänner och fritidsintressen. Det blir helt enkelt en investering i dig själv eftersom du slipper en tråkig vardagsgöra.

Vi städar inte bara i Malmö, utan vi erbjuder även städhjälp i Lund, Burlöv, Lomma, Landskrona, Kävlinge, Helsingborg, Staffanstorp och andra städer och orter i detta område. Du kan få exakt samma städhjälp oavsett var du bor.

Vill du veta vad det kostar att anlita städhjälp av oss på Städhjälpen? Då kan du klicka här för att se vår aktuella prislista.

Vi erbjuder städhjälp i Malmö, men vilken typ av städhjälp behöver du egentligen? Låt oss kika lite närmare på våra olika tjänster.

  • Hemstädning – En klassisk hemstädning som bör utföras regelbundet för att hålla ditt hem rent och fräscht. Med regelbunden städning slipper du damm i hörnen och inneluften blir fräsch. Vi rekommenderar att du bokar ett städabonnemang av oss, då kommer vi och städar varje eller varannan vecka.
  • Storstädning – Ibland behövs det en rejäl storstädning av hemmet. Med en storstädning kommer vi åt utrymmen som inte behöver städas så ofta, samtidigt som smutsen måste tas bort så att den inte blir ingrodd. Du bör boka en storstädning ungefär två gånger per år för att hålla det rent hemma.
  • Flyttstädning – När du ska flytta ut så behövs en rejäl och grundlig flyttstädning. Det är ett krav för att bostaden ska bli godkänd vid utflytten. Vi kommer och städar din bostad från golv till tak och lämnar det skinande rent efter oss.
  • Fönsterputs – Den ultimata städhjälpen i Malmö och alla andra städer där fönstren snabbt blir smutsiga. Många anser att fönsterputsning är det tråkigaste som finns, så varför inte anlita riktiga proffs så att du slipper putsa i tid och otid? Vi ser till så att allt naturligt ljus kan komma in i din bostad.
  • Företagsstädning – Oavsett om du driver en butik, ett kontor, en skola eller en industri så kan vi komma och städa lokalerna. Du bestämmer själv om du vill ha regelbunden städning eller om du hellre vill boka ett enstaka städtillfälle då och då.

Det är inte bara privatpersoner som behöver städhjälp Malmö, utan en stor mängd av våra kunder är företagskunder. Vi erbjuder städning i stora delar av Skåne för företag till ett mycket förmånligt pris.

Vi tar oss an uppdrag hos alla sorters företag och ger givetvis en kostnadsfri offert. Bland våra nuvarande kunder finns bland annat skolor, lager, kontorslokaler och bostadsföretag.

Vi erbjuder en helt kundanpassad städning och rättar oss efter dina önskemål som kund. Du kan själv vara med och bestämma hur du vill att städningen ska utföras. När det kommer till själva städningen så använder vi oss av miljövänliga rengöringsmedel som är snälla både mot naturen och mot oss människor. Om du har egna rengöringsmedel som du vill att vi använder så ordnar vi det.

Städhjälpen är en mycket flexibel städfirma och vårt mål är att alltid leverera högsta kvalitet till lägsta pris, samtidigt som våra kunder ska bli nöjda! Kontakta oss och testa våra städtjänster du också!

Om du vill boka städhjälp i Malmö eller kringliggande områden, missa då inte att vi erbjuder en Prova på städning. Vår Prova på städning ger dig ett extra lågt pris när du bokar din första städning.

Det första städtillfället tar ofta 30 % längre tid i anspråk eftersom våra städare inte känner till din bostad, men givetvis ska du inte behöva betala för den extra tiden vi behöver. Vi bestämde oss istället för att vända på det och ge dig ett ännu lägre pris än normalt.

Tack vare vår Prova på städning så får du se hur rent och fint vi kan göra det hemma hos dig samtidigt som du betalar ett billigt pris.

Vi har tre saker som vi alltid strävar efter på vårt städbolag. Att kunna erbjuda en flexibel, kundanpassad och miljövänlig städtjänst. Vår städhjälp i Malmö har därför dessa tre ord som värdegrund.

Vi är flexibla både när det gäller tid och städmoment. Du som kund bestämmer själv när du vill att vi städar hemma hos dig. Under städtillfället följer vi en checklista med alla städmoment på. Du kan lägga till eller ta bort olika moment så att städningen passar just dig och din bostad. På så sätt kundanpassar vi vår städning så mycket som möjligt.

Miljövänligheten säkerställer vi genom att använda miljövänliga rengöringsmedel och återanvändningsbar städutrustning. Vi kör även små bilar som drar mindre bensin och producerar el för att elektrifiera vår fordonsflotta.

Vill du boka en flexibel och miljövänlig städhjälp? Du kan du kontakta oss redan idag, antingen via vår hemsida eller via telefon. Om du har frågor angående vårt städbolag eller de städtjänster vi erbjuder så kan du ringa in till oss. Då får du direkt personlig hjälp och svar på alla dina frågor.

Tips Och Inspiration

Hur man tar bort kalk i badrummet

Hemstädning Posted on : May 29th, 2023