Klicka här för att kontakta oss

Hemstädning - Malmö

Är du trött på att behöva städa din bostad efter en lång arbetsdag? Då kan du boka en hemstädning i Malmö av oss på Städhjälpen. Vi utför hemstädning i Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg för att nämna några platser.

Om du vill boka Hemstäd Malmö så är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi bokar tillsammans in en dag och tid som passar dig och ser till att överlämna ett skinande rent hem när vi är klara.

När du bokar hemstädning i Malmö så tar vår städare med sig alla nödvändiga städredskap. Det ingår även städprodukter i priset. På så sätt slipper du som kund handla hem och ställa fram alla städprylar. Smidigare än så kan det knappast bli.

Städningen utförs alltid enligt samma moment och städschema. På så vis vet du som kund vad du har att förvänta dig av städningen. Om du har några egna önskemål om städningen så kan du givetvis meddela oss dem.

I vår hemstädning i Malmö ingår bland annat följande moment för att du ska få ett rent och väldoftande hem:

Kök:

 • Rengöring av kakel och diskbänkar.
 • Rengöring av spis och köksfläkt.
 • Avtorkning av vitvarornas synliga delar.
 • Avtorkning utanpå mikrovågsugn.
 • Tömning av sopkorg.

Badrum:

 • Rengöring av badkar och dusch.
 • Rengöring toalett och handfat.
 • Avtorkning av smuts på golv och väggar.
 • Avtorkning av speglar.
 • Tömning av papperskorg.

I alla rum:

 • Dammsugning av golv, mattor och möbler.
 • Avtorkning av dörrar och dörrkarmar.
 • Avtorkning av fria ytor.

Om du vill testa vår städservice, varför inte boka vår Prova på städning? Då får du en billig hemstädning samtidigt som du får se om vår städning passar dig och ditt hem. Billig städning är viktigt, men det viktigaste är trots allt att du som kund blir nöjd.

Vår Prova på städning kostar 99 kr/tim och slutpriset beror på hur stor bostad du har samt hur lång tid det tar att städa den. Om du blir nöjd med vår städning kan du sedan välja mellan två olika städerbjudanden. Antingen enstaka städtillfällen av ditt hem för 199 kr/tim eller återkommande hemstädning för 185 kr/tim. Givetvis har du som kund ingen uppsägningstid och i våra priser ingår det alltid ett RUT-avdrag.

se prislista

Alla hem är unika och så är även ditt. Vi ser därför till att anpassa vår städning utefter hur ditt hem är utformat. Vår mest populära städtjänst är vårt städabonnemang. Med ett abonnemang kommer vi regelbundet hem till dig och städar hemmets alla rum. På så sätt har din bostad alltid en nystädad känsla och varken smuts eller damm hinner ansamlas.

Vårt städabonnemang för städ Malmö har ingen bindningstid. Du får helt enkelt billig hemstädning utan krångel som du kan pausa eller avsluta när du vill.

Du kan anlita oss på Städhjälpen för billig hemstädning i Malmö, men det finns även fler tilläggstjänster att välja mellan. Vi erbjuder bland annat byggstädning om du nyligen har renoverat och storstädning av hela hemmet.

Oavsett vilken städning du behöver hjälp med, så hjälper vi dig att få ihop livspusslet. Vi har en nöjd kund-garanti för all hemstädning i Malmö. Vi lovar helt enkelt garantera att du kommer att bli nöjd.

Vi må erbjuda billig städning, men vårt fokus är alltid att samtidigt erbjuda städning av högsta kvalitet. Det är många av våra blivande kunder som undrar vem som utför själva städningen. Vi har som mål att det ska vara samma städare som städar din bostad. Undantag är om den ordinarie städaren är sjuk eller på semester.

Genom att det alltid är samma städare som kommer så blir arbetet effektivare. Dessutom kan du som kund känna dig tryggare. Vi har utbildad och erfaren personal som har all kunskap som krävs för att göra ett professionellt jobb. Våra duktiga städare har koll på allt från städteknik och städmetoder till hygien och miljöaspekter.

Vid det första städtillfället så rekommenderar vi att du är hemma för att lämna över nyckeln och visa runt städaren i din bostad. Därefter finns det inget behov av att du är hemma vid städtillfällena.

Vi har som mål att vår hemstädning i Malmö ska ske så smidigt som möjligt för dig som kund. Givetvis har vi fasta säkerhetsrutiner när det gäller hantering av dörrnycklar och larmkoder. Allt för att du ska kunna känna dig trygg.

Är du intresserad av att boka hemstädning i Malmö av oss på Städhjälpen? I så fall kan du välja mellan att boka direkt på vår hemsida och att ringa in till oss för personlig rådgivning. Givetvis får du ett gratis kostnadsförslag innan vi bokar in ett datum och påbörjar uppfräschningen av din bostad.

Tips Och Inspiration