Klicka här för att kontakta oss

Företagsstäd - Malmö

Vill du kunna erbjuda dina anställa en bättre arbetsmiljö? Då ska du anlita oss på Städhjälpen för regelbunden städning. Vi erbjuder kontorsstädning och företagsstäd i Malmö och dess kringliggande områden. Vi erbjuder en komplett städtjänst för just din arbetsplats. Välkommen att kontakta oss för att få en kostnadsfri prisuppgift.

Vi erbjuder företagsstäd i Malmö och omnejd året runt. Låt oss hjälpa dig att skapa trevliga arbetsmiljöer där både anställa och kunder trivs. Genom att överlåta städningen till oss så kan din personal fokusera på kärnverksamheten.

Vi tar oss an uppdrag för de flesta typer av företagslokaler. Städhjälpen utför bland annat företagsstäd i Malmö i skolor, kontor, butikslokaler, lager, trapphus och liknande. Vi kan anpassa våra städtider utefter de tider som dina lokaler används. I skolor kan vi till exempel städa före eller efter skoltid.

Vi tar alltid med oss städutrustning och rengöringsmedel. Då säkerhet och miljö står i fokus hos oss på Städhjälpen så använder vi miljövänliga rengöringsmedel utan starka kemikalier.

Vi erbjuder kontorsstädning Malmö och skräddarsyr tjänsten utefter dina önskemål. Vi tar med oss all utrustning som behövs, inklusive rengöringsprodukter, och utför alla moment som vi har kommit överens om.

I vår kontorsstädning kan det till exempel ingå dammsugning, fuktmoppning, dammtorkning, avtorkning, soptömning, samt beställning och påfyllning utav förbrukningsmaterial såsom tvål, toalettpapper, handdukar och liknande.

Om du har industrilokaler, då kan vi städa även dem! Vi har tillgång till tyngre rengöringsutrustning för lokaler som är nedsmutsade med allt från grov smuts till olja. Här använder vi även starkare medel för industrilokaler som kräver lite hårdare tag för att bli rena. Givetvis kan vi använda kundens egna rengöringsmedel om så önskas.

Vi erbjuder även företagsstäd i Malmö för byggföretag. Vi städar både under och efter renoveringar och nybyggen. Vår tjänst med byggstädning är mycket populär och våra städare kan utföra både enkla och avancerade städningar.

Vi erbjuder byggstädning i Lund, Malmö och andra städer i nordvästra Skåne. Du kan boka in en städning av en lokal där det pågår ett bygge eller en renovering. Här kan vi dammsuga upp allt byggdamm och dammtorka öppna och fria ytor.

Efter en avslutad renovering eller nybygge så krävs det en rejäl grovrengöring och storstädning för att lyckas få bort allt byggdamm. Alla hörn och vrår måste grundligt rengöras och tidsåtgången blir då extra stor. Givetvis går det dock fortare om bostaden eller lokalen är omöblerad.

Har du ett trapphus som behöver städas? Då kan du kontakta oss på Städhjälpen. Vi kan till exempel hjälpa bostadsrättsföreningar och hyresvärdar med regelbunden städning av trapphus. Vi städar även trapphus vid kontorslokaler och liknande. Trapphuset är trots allt en av de viktigaste delarna av byggnaden Det är här anställda, kunder och besökare får det första intrycket.

Vi är stolta över att kunna erbjuda Malmös bästa städare till ditt företag. Alla som arbetar i vårt företag har gott om kunskap och erfarenhet. Vi värdesätter alla våra anställda och givetvis omfattas de av både kollektivavtal och försäkringar.

Tack vare vår personal så kan vi lova dig som kund ett arbete av hög kvalitet. Alla våra städare använder den främsta städutrustningen och professionella städmaskiner för bästa resultat. Vi gör vårt bästa för att skicka samma städare om du bokar regelbunden städning till ditt företag.

Vanliga frågor och svar

Vi rekommenderar att du anlitar vårt städföretag i Malmö regelbundet. Ju oftare dina företagslokaler städas, desto bättre blir arbetsmiljön för alla anställda.

Allting behöver inte städas alltid, det är ett motto vi följer. Vi rekommenderar därför att du bokar in regelbunden städning och sedan en storstädning några gånger per år. I den regelbundna städningen ingår till exempel dammsugning, avtorkning av öppna ytor och tömning av papperskorgar.

Vilken typ av regelbunden städning som behövs kan variera stort beroende på vilken sorts företagslokaler du har och hur mycket folk som är i rörelse.

Vill du veta mer om vad det kostar att anlita oss för företagsstäd i Malmö? Klicka här för att komma till sidan med våra aktuella priser.

Vi baserar vårt pris på tidsåtgången och erbjuder därför ett timpris. Ju större och smutsigare lokalerna är, desto högre blir alltså priset. Kontakta oss gärna för en gratis offert för företagsstädning Malmö.

Vi erbjuder alla våra kunder en Nöjd Kund-garanti. Vi vågar helt enkelt lova att du kommer att bli nöjd med vår städning. Om du skulle bli missnöjd med någon del av vår städning så ber vi dig att omedelbart kontakta oss. För företagsstäd i Malmö så lovar vi att åtgärda städningen inom tre dagar.

Tips Och Inspiration

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023