Klicka här för att kontakta oss

Företagsstäd - Helsingborg

Vi utför företagsstädning som ökar dina anställdas välbefinnande och effektivitet. En trivsam arbetsmiljö gör så att dina anställda mår bättre och blir mer produktiva på jobbet. Dessutom är rena och fräscha arbetslokaler viktiga för att ge ett professionellt intryck till kunder och besökare.

Vi på Städhjälpen utför städning åt företag i alla sorters lokaler. Vi har erfarna städare och tack vare våra låga utgifter kan vi erbjuda ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert redan idag.

En riktigt bra företagsstädning ska inte märkas. Det bästa är helt enkelt om alla lokaler blir rena och fina utan att du märker att de städas. Städhjälpen kan erbjuda städning för företag under de tider som passar bäst. Skolor kan behöva städas innan eller efter att eleverna befinner sig på plats medan kontor kan städas under hela arbetsdagen.

Vi städar i regel under vardagar mellan kl. 07:00-20:00, inklusive röda dagar. Vårt arbetsår startar den andra måndagen i januari och slutar den 22 december. Vid behov kan vi städa vid andra klockslag och även på helger. Kontakta oss för att boka in de dagar och tider som passar bäst för just din verksamhet.

Vi på städhjälpen tar oss an uppdrag av alla storlekar. Dessutom städar vi alla sorters företagslokaler. Vår duktiga och erfarna städare har full koll på hur olika lokaler ska hanteras.

Vi städar bland annat hotell, restauranger, fastighetsbolag, butikslokaler, lager, skolor och kontor. Några av våra företagskunder är Hotel Helsing, Sjödin fastigheter, Kunskapsporten, Grafiskt gummi och Akademikliniken.

Vi tar oss an uppdrag i hela vårt arbetsområde som omfattar Malmö, Landskrona, Lund, Helsingborg, Bjuv och Kävlinge med avgränsande kommuner.

Kontorsstädning Helsingborg är en av våra mest populära städtjänster. Med rena kontorslokaler så trivs alla medarbetare bättre. Vi städar inte bara själva kontorsutrymmet, utan även köket, toaletterna och hallen.

I vår kontorsstädning kan det till exempel ingå dammsugning, fuktmoppning, dammtorkning, avtorkning, soptömning, samt beställning och påfyllning utav förbrukningsmaterial såsom tvål, toalettpapper, handdukar och liknande.

Vill du veta vad vår företagsstädning kostar? Då rekommenderar vi dig att kika på vår aktuella prislista. Oavsett om du vill boka kontorsstädning eller trappstädning i Helsingborg eller någon annan av Skånes städer så har vi ett bra pris för dig.

Vår mest populära tjänst är våra städabonnemang. De är utmärkta val för dig som vill ha regelbunden städning av dina verksamhetslokaler och därmed få ett lägre pris. Vi erbjuder även enstaka städtillfällen om det passar ditt företag bättre.

När du bokar vår företagsstädning Helsingborg så tar vi ut en framkörningsavgift som varierar beroende på var dina lokaler är placerade. I framkörningsavgiften ingår städmaterial och rengöringsmedel. På så sätt behöver du som kund inte ordna med detta inför vår städning.

Det finns en mängd fördelar med att boka kontorsstädning i Helsingborg eller andra städer av oss på Städhjälpen. Alla fördelar gäller oavsett vilken sorts företagslokal du har.

  • Vi erbjuder flexibel städning vid de tider som passar dig bäst.
  • Vi har erfaren personal med stor kunskap.
  • Vår personal är försäkrad under all arbetstid.
  • Vi har en ansvarsförsäkring om något skulle hända.
  • Vi följer checklistor för att städa noggrant och effektivt.
  • Vi ordnar med allt städmaterial.

Oavsett om du bokar kontorsstädning, industristädning, hotellstädning eller trappstädning i Helsingborg så behövs olika städprodukter och städmaskiner. Vi ser givetvis till att ta med oss exakt de produkter och det material som behövs för att rengöra dina lokaler.

Hur ofta dina företagslokaler bör städas beror på många olika faktorer. Bland annat på hur stora lokalerna är och vad de används till. Andra faktorer som påverkar är hur många människor som rör sig i lokalerna och vilken årstid det är. På vintern dras det till exempel in mer smuts än under sommaren.

Kontakta oss gärna för råd angående just dina lokaler. Generellt rekommenderar vi en så regelbunden städning som möjligt med tömning av papperskorgar och dammsugning för att skapa en trevlig arbetsmiljö. Industrier och byggarbetsplatser har dock andra behov än vad kontor har, så därför är det svårt att ge ett exakt svar utan att veta mer om just ditt företag.

Vi utför städning på företag året runt och vi har en Nöjd Kund-garanti för all vår företagsstäd Helsingborg. På så sätt kan vi säkerställa att du som kund alltid blir nöjd.

Vår Nöjd Kund-garanti för företagsstädning innebär att du kan kontakta oss om du är missnöjd med någon del av vår städning. Då kommer vi tillbaka och rättar till vårt misstag inom tre arbetsdagar.

Om du vill boka billig företagsstädning med en Nöjd Kund-garanti, då är du välkommen att kontakta oss. Du kan välja mellan att boka direkt på vår hemsida och att ringa oss för att få personlig hjälp.

Tips Och Inspiration

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023