Klicka här för att kontakta oss

Flyttstädning - Helsingborg

Flyttstädning Helsingborg - Städhjälpen för en problemfri flyttstäd

1

Berätta om ditt hem /Kontor

Ange postnummer, hur stor din bostad eller lokal är samt vad som skall utföras

2

Välj en tänst som passar dig

Väli valfri städtjänst och se ditt pris. Boka önskad dag och tid så återkopplar vi med förslag så fort vi kan.

3

Njut av ett rent hem

Dina städare kommer till dig vid önskad tidpunkt och du får njuta av ett rent och snyggt hem!

Boka en smidig flyttstädning i Helsingborg

Välkommen till Städhjälpen, ditt pålitliga val för flyttstädning i Helsingborg. Vi utför noggrann och effektiv flyttstädning, så du kan lämna ditt gamla hem rent och fokusera på det nya kapitlet i livet. Vi har omfattande erfarenhet av professionell flyttstädning och förstår de speciella kraven för att lämna din bostad i toppskick.

Vårt dedikerade team av välutbildade städare använder högkvalitativa produkter och modern utrustning för att behandla varje yta och vrå noggrant. Anlitar du oss sparar du tid och energi under flytten. Vi tar hand om allt från kök och badrum till dammsugning och fönsterputsning.

Nöjda kunder är vår främsta prioritet, och vi är stolta över vårt rykte som en pålitlig städfirma i Helsingborg. Med passion för rengöring och engagemang för kundnöjdhet är vi det självklara valet för flyttstädning.

Planerar du en flytt i Helsingborg? Kontakta oss idag för en problemfri och professionell flyttstädning som överträffar dina förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att flytta smidigt!


Riktiga anställningar

Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar, försäkringar, avtalspensioner och rättvisa arbetsvilkor. Mår medarbetarna bra mår ditt hem bra

Inga bindningstider

Våra kunder stannar för att tjänsten är bra, inte på grund av långa bindningstider. Pausa ditt abonnemang när du vill, du är alltid välkommen tillbaka.

Alltid samma städare

Våra städare jobbar i par. Städningen går därför dubbelt så fort och minst en städare känner till ert hem när den andra går på sin ledighet.

Miljömärkta medel ingår

Dammsugare, moppar, medel, trasor mm ingår i priset. Vi har med oss all vi behöver så du behöver inte tänka på något

Läs mer om flyttstädning i Helsingborg

Ska du flytta och är mitt uppe i planering, packning och städning? Då kan vi på Städhjälpen underlätta för dig genom att erbjuda flyttstädning till ett riktigt bra pris. Vi är ett städbolag som erbjuder flyttstädning i Helsingborg och stora delar av Skåne. Kontakta oss oavsett var du bor så ser vi till att du får det kliniskt rent hemma till dess att nyckeln ska överlämnas.

Att välja företag för flyttstädning kan vara svårt eftersom det finns många att välja mellan. Vi utlovar dig dock allt från ett konkurrenskraftigt pris och RUT-avdrag till en Nöjd Kund-garanti. Dessutom städar vi enbart med miljövänliga rengöringsmedel som är snälla både mot människors hälsa och mot naturen.

Om du ska flytta och behöver någon som tar hand om städningen, tveka inte att kontakta oss. Våra städspecialister tar sig an uppdrag av alla storlekar. Vi sätter alltid våra kunders önskemål och behov i centrum och är stolta över att kunna erbjuda en flexibel lösning som passar alla.

När man ska flytta kan det vara skönt att få hjälp med städningen och kunna koncentrera sig på den nya bostaden man flyttar till. Du kan därför lämna Flyttstäd Helsingborg våra händer utan att behöva oroa dig för resultatet.

Vår städning utförs enligt ett städschema oavsett vilken sorts flyttstäd som önskas. Eftersom vi noggrant går igenom alla moment vågar vi utlova en städgaranti. Om du inte är nöjd eller om städningen inte blev godkänd på grund av att vi missat något moment i vår checklista så korrigerar vi det kostnadsfritt. Vi behöver få tillträde till bostaden senast 3 dagar efter utförd städning och ingen ska ännu ha flyttat in.

Om du vill boka flyttstädning i Helsingborg så kan du kontakta oss. Vi ger alltid en gratis offert så att du kan jämföra vårt konkurrenskraftiga pris med andra städbolag. Begär en offert direkt på vår hemsida.

Vårt pris för flyttstädning baseras på hur stort du bor. Priset beräknas per kvadratmeter oavsett vilken boendeform du har.

En flyttstädning måste utföras mycket grundligare än en vanlig städning. Det kan därför vara en god idé att anlita städproffs. Givetvis erbjuder vi dig att använda ditt RUT-avdrag på vår städtjänst. RUT-avdraget ger dig 50 % rabatt på vår arbetskostnad och syns direkt både i offerten och på fakturan.

Klicka här för att se aktuella priser på flyttstädning i Helsingborg. Vi tar alltid ut en framkörningsavgift och den varierar beroende på var du bor. I framkörningsavgiften ingår både städprodukter och rengöringsmedel.

En flyttstädning innebär att städningen utförs mycket grundligare än en vanlig rutinstädning av hemmet. I en vanlig hemstädning torkas ytor av och det dammas och dammsugs. I en flyttstädning ska det däremot städas både på insidan och utsidan. Lådor och skåp måste torkas ur, fläkten ska rengöras och badrummet ska rengöras från smuts och kalkrester. Fönstren ska putsas och alla rum får sig en grundlig rengöring. Det är helt enkelt både fysiskt krävande och tidskrävande.

I vår flyttstädning ingår bland annat följande moment:

  • Dammsugning och våttorkning i alla rum.
  • Avtorkning av golvsocklar, golvlister och ventiler i alla rum.
  • Avtorkning av alla öppna ytor i alla rum.
  • Avtorkning av skåp, garderober och lådor.
  • Avtorkning och kyl och frys som ska vara framdragen och avfrostad.
  • Rengöring av dusch, badkar, toalett och handfat.
  • Borttagning av kalkrester.
  • Rengöring av golvbrunn.
  • Rengöring av spis, ugn och fläkt.
  • Fönsterputsning av fönster med två glas.

Om du vill boka flyttstäd i Helsingborg, tveka då inte att kontakta oss redan idag! Vi städar även i andra städer och orter runt om i Skåne.

Nu kanske du undrar hur vår flyttstädning i Helsingborg går till? Till att börja med måste du boka en tid för själva städningen. Fyll i vårt kontaktformulär här på hemsidan eller ring in till oss. Då kan vi ge dig en kostnadsfri offert på arbetet och därefter bestämma vilket datum och vilken tid som passar dig bäst.

När det är dags för städningen så dyker vi upp på utsatt tid och har med oss allt material som behövs för att städa och göra kliniskt rent. Du får möta upp oss för att ge oss nyckeln till bostaden. Flyttar du ut på samma dag som nyckeln ska överlämnas? Då önskar vi att du har samlat alla möbler och föremål i ett och samma rum så att vi direkt kan sätta igång med att städa.

Vi utför städningen enligt vår checklista. Om du vill lägga till extra saker, till exempel städning av balkong, så utför vi det mot en extra kostnad. När städningen är klar så kan vi tillsammans gå igenom hela bostaden och sedan lämna tillbaka nyckeln.

Tips Och Inspiration

Logo

kontakta oss