Klicka här för att kontakta oss

Hemstädning - Helsingborg

Känner du att du inte har tid att både arbeta, städa och umgås med familjen? Att dessutom hinna med ett fritidsintresse eller två kan vara omöjligt i vardagspusslet. Boka hemstädning av oss på Städhjälpen så frigör du några timmar varje vecka som du kan lägga på roligare saker. Vi utför Hemstäd Helsingborg och andra delar av Skåne. Kontakta oss så får du en gratis offert på vad det skulle kosta att städa just ditt hem!

Våra städare är dagligen ute på städuppdrag och deras städtjänster är mycket populära. När du kontaktar oss så bokar vi gemensamt in det datum och den tid som passar dig bäst. Vår städtjänst är flexibel och vi gör alltid vårt bästa för att anpassa oss efter dig som kund.

I vår hemstädning Helsingborg ingår allt som behövs för att städa och göra rent hemma hos dig, nämligen en städare och alla städprodukter. När du bokar en Städ Helsingborg så har vi en checklista som vi följer under städningen. På så vis blir alla moment korrekt utförda och våra städare blir extra effektiva.

Om du har vissa städmoment som du vill ha utförda men som inte finns med på vår checklista, då kan du kontakta oss så ordnar vi det.

I vår hemstädning i Helsingborg ingår bland annat följande moment för att du ska få ett dammfritt och väldoftande hem:

Kök:

 • Rengöring av kakel och diskbänkar.
 • Rengöring av spis och köksfläkt.
 • Avtorkning av vitvarornas synliga delar.
 • Avtorkning utanpå mikrovågsugn.
 • Tömning av sopkorg.

Badrum:

 • Rengöring av badkar och dusch.
 • Rengöring toalett och handfat.
 • Avtorkning av smuts på golv och väggar.
 • Avtorkning av speglar.
 • Tömning av papperskorg.

I alla rum:

 • Dammsugning av golv, mattor och möbler.
 • Avtorkning av dörrar och dörrkarmar.
 • Avtorkning av fria ytor.

Att boka hemstäd i Helsingborg behöver inte alls vara dyrt. Vi på Städhjälpen erbjuder några av de lägsta priserna på marknaden. Du väljer själv hur billig du vill att städningen ska bli. Det billigaste är att boka regelbunden hemstädning där vi kommer och städar din bostad varje eller varannan vecka. Med regelbunden hemstädning hinner aldrig damm eller smuts ansamlas utan ditt hem är alltid rent och fräscht.

Vi erbjuder både olika former utav städabonnemang och enstaka städtillfällen. Klicka här för att se vår aktuella prislista.

Det billigaste av allt är dock att boka vår Prova på städning. Det är ett speciellt erbjudande för alla nya kunder. Vår Prova på städning innebär att det första städtillfället har ett extra lågt pris. På så sätt kan du testa vår städtjänst och se hur resultatet blir.

Givetvis gäller vår Prova på städning för hemstädning i Helsingborg och andra platser i Skåne. Du bokar ditt städtillfälle genom att fylla i vårt bokningsformulär här på hemsidan eller genom att ringa in till vårt kontor.

När du bokar hemstäd i Helsingborg så tar vi ut en mindre framkörningsavgift. I avgiften ingår alla de städartiklar och de rengöringsmedel som används under städningen. På så sätt behöver inte du som kund ordna någonting inför vår städning.

Missa inte att vi har en Nöjd Kund-garanti som gäller för all hemstädning i Helsingborg. Med vår städgaranti så säkerställer vi att du som kund alltid är nöjd med vår städning.

Hur fungerar vår Nöjd Kund-garanti? Jo, om det är någon del av städningen som du är missnöjd med så kan du kontakta oss direkt efter det att städningen har utförts. Då lovar vi att komma tillbaka inom tre dagar för att åtgärda den städning du inte tyckte var helt okej.

Hos Städhjälpen arbetar duktiga städare med lång erfarenhet av städning. Vi har givetvis sett till att de har all den kunskap som krävs för att städa på ett säkert sätt. De har även utbildning i hur olika rengöringsmedel fungerar på olika ytor etcetera. Våra duktiga städare har koll på allt från städteknik och städmetoder till hygien och miljöaspekter. På så sätt kan vi ta väl hand om ditt hem.

Vi försöker alltid att skicka samma städare när du bokar hemstädning i Helsingborg. På så sätt vet du vilka som rör sig i ditt hem och våra städare kan arbeta extra snabbt och effektivt eftersom de känner till bostaden. Undantag är om din ordinarie städare är sjuk eller på semester.

Vi rekommenderar att du möter upp oss vid det första städtillfället, vanligtvis Prova på städningen, och visar oss runt i din bostad. Därefter finns det inget behov av att du är närvarande vid städningen. Om du bokar regelbunden städning med vårt städabonnemang kan du antingen ge oss en nyckel eller personligen släppa in oss vid varje städtillfälle.

Vårt mål är att kunna erbjuda en så trygg och säker hemstädning som möjligt. Vårt mål är givetvis att du som kund ska känna att vi är en pålitlig städfirma. Vi har fasta säkerhetsrutiner när det gäller dörrnycklar och larmkoder så att du ska kunna känna dig trygg.

Om du är intresserad av att boka Städning Helsingborg, då kan du boka direkt på nätet. Fyll i vårt bokningsformulär och ange hur stor din bostad är. Då kan vi räkna ut en offert som vi kostnadsfritt skickar till dig. När du har godkänt den så bokar vi in det datum och den tid som passar dig bäst.

Du kan också ringa in till oss för personlig rådgivning. Då kan vi svara på alla dina frågor gällande vår städtjänst. Utnyttja gärna vårt Prova på erbjudande om det är ditt första städtillfälle.

Tips Och Inspiration

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023