Klicka här för att kontakta oss

Städhjälp - Helsingsborg

Behöver du städhjälp i Helsingborg? Då ska du vända dig till oss på Städhjälpen. Vi städar både privatbostäder och åt företag. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Kontakta oss redan idag för att testa vår Prova på städning.

Vårt mål är du ska känna dig trygg i ditt val när du väljer Städhjälpen som städfirma. Vi har därför erfarna städare med stor kunskap. Dessutom erbjuder vi en Nöjd Kund-garanti på våra städningar. Missa inte att vi städar i många fler kommuner än Helsingborg!

Att anlita en städfirma för att få hjälp med hemmet har blivit allt vanligare. Tack vare RUT-avdraget så har det dessutom blivit billigare och tjänsten kan användas av allt fler människor. Med RUT-avdraget får du dra av hela 50 % av vår arbetskostnad. Vi ser givetvis till att det rabatterade priset syns direkt både på offerten och på fakturan.

Vi städar i hela Skåne åt privatpersoner och företag. Du kan därför anlita oss oavsett var du bor. Våra städare utgår i dagsläget från Helsingborgs utkant. Städhjälpen erbjuder inte bara städhjälp i Helsingborg, utan även i Malmö, Staffanstorp, Lund, Löddeköpinge och Bjurlöv, ända upp till Båstad, Höör och Hässleholm.

För att kunna erbjuda städ hjälp på så många olika orter tar vi ut en fast framkörningavgift för närliggande områden och en kilometerkostnad för områden längre bort. Avgiften är låg och inkluderar givetvis städutrustning och rengöringsprodukter!

Behöver du städhjälp hemma? Idag är det många som anlitar Städhjälpen för att få mer tid över till familjen och fritidsintressen. Eftersom jobb och pendling tar upp en så stor del av vardagens timmar så är det ett lätt val att lägga över städningen på oss och frigöra några extra timmar.

När du bokar städhjälp av oss så kan du själv välja vilka städmoment som ska ingå. Vi är nämligen flexibla och givetvis inriktade på att göra dig som kund nöjd! Våra duktiga städare följer en checklista med alla moment som ska utföras. Då vet vi att alla städningar blir korrekt utförda. Du kan dock komma med egna önskemål som vi gör vårt bästa för att anpassa oss efter.

Vår städhjälp erbjuder inte bara en klassisk hemstädning. Vi erbjuder även flyttstädning, storstädning och byggstädning om du har renoverat hemma. Missa dessutom inte att vi har tilläggstjänster såsom fönsterputsning.

Vår städ hjälp har helt enkelt något för alla! Du kan boka städhjälp direkt på vår hemsida eller genom att ringa in till oss.

se aktuell prislista

Det är inte bara privatpersoner som behöver städhjälp, utan en stor mängd av våra kunder är företagskunder. Vi erbjuder städning i stora delar av Skåne för företag till ett mycket förmånligt pris.

Vi tar oss an uppdrag hos alla sorters företag och ger givetvis en kostnadsfri offert. Bland våra nuvarande kunder finns bland annat skolor, lager, kontorslokaler och bostadsföretag.

Vi erbjuder en helt kundanpassad städning och rättar oss efter dina önskemål som kund. Du kan själv vara med och bestämma hur du vill att städningen ska utföras. När det kommer till själva städningen så använder vi oss av miljövänliga rengöringsmedel som är snälla både mot naturen och mot oss människor. Om du har egna rengöringsmedel som du vill att vi använder så ordnar vi det.

Städhjälpen är en mycket flexibel städfirma och vårt mål är att alltid leverera högsta kvalitet till lägsta pris, samtidigt som våra kunder ska bli nöjda! Kontakta oss och testa våra städtjänster du också!

Varför betala överpriser för undermålig service? Anlita ett seriöst städbolag redan från början.

Är det första gången du anlitar en städfirma och är osäker på hur det fungerar? Då rekommenderar vi att du bokar vår Prova på städning! Det är ett erbjudande för alla som anlitar oss på Städhjälpen för första gången.

Det kan vara nervöst att boka städhjälp hemma. Vem är det egentligen som ska kika runt i ditt hus? Givetvis använder vi oss av erfarna och pålitliga städare så att du ska kunna känna dig helt trygg. Om du blir så nöjd att du väljer att boka ett städabonnemang av oss för regelbunden städning så försöker vi dessutom alltid att skicka samma städare. Då kan du känna dig helt lugn och trygg!

Vår städning är helt kundorienterad och anpassningsbar. Vi har egna städrutiner som städarna utgår ifrån om inget annat sägs. Om du bokar städhjälp i Helsingborg och vill att vissa moment ska ingå, till exempel att mikrovågsugnen ska rengöras varje gång, berätta det för administratören så lägger vi in det i städarens arbetsorder.

Givetvis erbjuder vi en Prova på städning även för våra företagskunder. Kontakta oss för att få veta mer om vad som ingår!

Tips Och Inspiration

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023