Klicka här för att kontakta oss

Städhjälp

Funderar du på att anlita städhjälp för att slippa undan den tråkiga veckostädningen? Det är helt rätt val, bara tänk på all tid du kommer att vinna! Det är få som ångrar att de tog hjälp med städningen. Desto fler önskar att de hade tagit steget tidigare.

Att anlita hjälp för hemstädningen blir allt populärare. Aldrig tidigare har det varit så vanligt att någon annan kommer hem till dig för att damma, dammsuga och rengöra badrummet. Frågan är inte om du ska anlita professionella städare, utan frågan är vad du ska göra med all tid du får över till annat.

Med dagens RUT-avdrag blir städtjänsten inte ens dyr, utan du kan med gott samvete utnyttja det lokala städbolaget.

Är du tveksam på att anlita städhjälp för ditt hem? Kanske känner du att du har en för liten bostad eller en för låg inkomst för att få utnyttja en sådan tjänst. Eller så kanske vänner och familj tycker att det är en onödig utgift eftersom ”det går så fort att städa”. Faktum är dock att städningen hos en vanlig svenssonfamilj kräver mycket tid i anspråk. Förmodligen mycket mer än vad du vill tänka på.

Vi anser att alla kan anlita hjälp med städningen! Om du känner igen dig på någon av punkterna här nedan, då är det absolut värt att testa städhjälp.

Kontakta oss för en gratis offert om du:

  • Har ont om tid
  • Vill ha mer fritid
  • Vill slippa tråkiga sysslor
  • Värderar tid med familjen
  • Har tidskrävande hobbys
  • Ogillar att städa

Att anlita städhjälp kan verkligen förändra ditt liv. Du kommer snart att inse hur mycket tid och energi du sparar genom att lägga över veckans städning på en professionell städare.

När du anlitar regelbunden städhjälp så kommer hela hemmet att hålla sig renare och fräschare. Det bästa är att boka in ett städtillfälle varje eller varannan vecka. Regelbunden städning ser till att inga dammråttor hinner ansamlas i hörnen och kaklet i köket kommer inte att hinna bli helt nedfläckat.

När du bokar städhjälp så följer städarna en förbestämd städrutin. Genom att följa en lista med städmoment så minskar risken för att de missar något. Städrutinen gör det även enkelt för dig som kund att hålla koll på vad som ska städas.

Vid regelbunden städning så städas både kök, badrum och övriga rum. Den städning som utförs är bland annat att alla öppna ytor torkas eller dammas av. Golven dammsugs och rengörs och hela hemmet lämnas med en ren och fräsch känsla.

Du har väl koll på att städning inte behöver vara allt för dyrt? Hemtjänster såsom städning är nämligen subventionerat och genom att använda det så kallade RUT-avdraget på städhjälp så får du ett sänkt pris.

RUT-avdraget innebär att du bara behöver betala 50 % utav arbetskostnaden. Eftersom just arbetskostnaden är den största avgiften i hemstädning så sparar du en rejäl slant på att använda avdraget.

RUT-avdraget är redan medräknat på fakturan. På så sätt ser du exakt vad du ska betala redan vid offerten. Städföretaget kontaktar sedan Skatteverket för att meddela att du har använt ditt avdrag.

Hjälp med städningen behöver alltså inte bli så dyrt om du använder ditt RUT-avdrag. Om du anlitar Städhjälpen så ingår det dessutom städprylar och rengöringsmedel i framkörningsavgiften så det tillkommer inga extra utlägg för dig i samband med städtillfället.

Vad är det då som påverkar priset för städningen? Generellt är det två saker: hur stort du bor och hur ofta du vill ha hjälp med städningen. Ju större du bor, desto dyrare blir kostnaden. Det beror att vi tar ut ett timpris för rengöringen. Ju större bostad du har, desto längre tid tar det att städa och desto fler timmar behövs. Vi skickar ofta flera städare så att det ska gå fortare att städa. Det blir samma kostnad oavsett om vi skickar en städare i två timmar eller två städare i en timme.

Du behöver givetvis inte hålla dig borta från bostaden medan vi städar, utan det går bra att du är hemma. Vi vill dock städa så effektivt som möjligt så att du ska kunna utnyttja din bostad i fred. Snabb och effektiv städning är helt enkelt två av våra ledord för arbetet.

Du vet väl att städning blir billigare ju mer städtillfällen du bokar? Att boka städhjälp blir nämligen mer kostnadseffektivt och snällare mot plånboken ju mer du bokar. Hos Städhjälpen hittar du olika städabonnemang som du kan använda dig av. På så sätt sjunker priset per städtillfälle.

Med ett städabonnemang så kommer vi hem till dig och städar varje eller varannan vecka. Du bestämmer själv hur ofta våra städare ska komma. Men vad är egentligen bäst? Vi har olika rekommendationer beroende på hur din familjekonstellation och ditt boende ser ut.

Du som bor ensam:

Om du bor ensam så bor du högst troligtvis i en mindre bostad. Eftersom det bara är du i din bostad så blir det inte så smutsigt. Du kan därför ofta boka in ett städtillfälle varannan vecka utan att det hinner bli allt för dammigt.

Du som har två barn och en hund:

Om du har en stor familj så rekommenderar vi städning varje vecka. Ju fler ni är som bor i bostaden, desto smutsigare blir det. Med barn så blir det dessutom mer ont om tid att städa på och bostaden är ofta större. Om du dessutom har ett husdjur, kanske en katt eller en hund, så rekommenderar vi varmt att du bokar in ett städtillfälle varje vecka. Husdjur har en förmåga att dra in mycket smuts utifrån med sina tassar och dessutom blir det päls överallt i hemmet.

Boka gärna in ett första städtillfälle till ett extra lågt pris. Då ser du direkt hur vi städar och vilken effekt det får på ditt hem. Om du blir nöjd, då är det bara att boka in fler städtillfällen. Kontakta oss om du vill veta mer om vår städhjälp.

Tips Och Inspiration

Hur man tar bort kalk i badrummet

Hemstädning Posted on : May 29th, 2023