Klicka här för att kontakta oss

Städning-Helsingborg

Behöver du hjälp med städning i Helsingborg? Då kan du anlita oss på Städhjälpen. Vi erbjuder inte bara hemstädning, utan även flyttstädning, kontorsstädning och storstädning i Helsingborg och stora delar av Skåne. Vi har helt enkelt många strängar på vår lyra och våra städtjänster är mycket omtyckta.

Att boka städning behöver inte vara dyrt och det är något vi har tagit fasta på. Genom att skära ner på onödiga kostnader så kan vi erbjuda våra kunder mycket låga priser för alla sorters städtjänster. Givetvis ser vi till att erbjuda en så enkel och flexibel städtjänst som möjligt. På så sätt blir det både enkelt och kul att anlita oss. Frågan är bara vad du ska göra med all tid du sparar när du slipper städa?

Vi erbjuder olika sorters städtjänster, men de två mest populära tjänsterna är hemstädning och storstädning i Helsingborg. För den oinvigde kan det vara svårt att hålla koll på vad skillnaden mellan de två städtjänsterna är.

Generellt kan man säga att hemstädning är en enklare sorts städning än storstädning. Hemstädning är den sortens städning som måste utföras varje vecka för att hemmet ska hållas rent, fräsch och dammfritt. Det är hemstädningen som påverkar vår livskvalitet och hur vi upplever vår bostad. Städningen inkluderar bland annat avtorkning av alla öppna ytor, dammsugning och våtmoppning av golven.

En storstädning är en mer grundlig städning och den bör utföras ett par gånger per år. Det är i den här städningen som du städar bort smuts och damm på mer oåtkomliga ställen så att det inte byggs på och blir ingrott. Städningen kan till exempel inkludera rengöring av brunnar, ventiler och fläktar samt rengöring av element och avtorkning av golvlister och dörrfoder.

Är du i behov av en storstädning i Helsingborg? Då kan du boka in ett städtillfälle med oss på Städhjälpen. Vi utför storstädning året runt och du bestämmer därför själv när du är redo för vårt besök. Vi hjälper dig att städa på djupet så att din hemmiljö blir ren och inneluften fräsch.

Du kan boka storstädning direkt på vår hemsida. Kika på vår prislista för att se våra aktuella priser för städning i Helsingborg.

Förutom hemstämning och storstädning så erbjuder vi även flyttstädning. Det är en perfekt städtjänst för dig som ska byta boende. Vid en flytt så går det åt mycket kraft, tid och energi. Hela bohaget ska packas ner och flyttas samtidigt som den gamla bostaden måste städas riktigt grundligt och noggrant.

För att en flyttstädning ska bli godkänd så måste hela bostaden rengöras invändigt och utvändigt. Det är en mycket tidskrävande uppgift som kan vara svår att hinna med, speciellt om du flyttar ut och städar samma dag som nyckeln ska överlämnas. Kontakta oss i god tid för att boka in flyttstädning. Då kan du boka det datum som passar dig bäst.

Vår städning börjar alltid med att du bokar in det datum och den tid som passar dig bäst. Vi dyker sedan upp på utsatt tid för att städa. Om det är första gången vi städar hemma hos dig så vill vi att du möter upp oss och visar oss runt i bostaden. Vid senare tillfällen kan vi själva gå in med den nyckel du har gett oss.

Inför hemstädningen och storstädningen ber vi dig att plocka undan lösa föremål såsom kläder och leksaker. Då kan våra städare direkt sätta igång att städa. Om det är en flyttstädning så ber vi dig att placera alla möbler och lådor i ett och samma rum så att vi kan påbörja vår städning och städa så effektivt som möjligt.

När vi är klara med städningen så får du kika på resultatet. Kom ihåg att vi har en Nöjd Kund-garanti få att alla våra kunder ska bli så nöjda med resultatet som möjligt.

Missa inte att vi erbjuder en mycket populär Prova på städning i Helsingborg. Det är ett erbjudande för alla nya kunder och gäller för dig som vill testa vår hemstädning. Med vår Prova på städning så betalar du ett extra lågt pris vid det första städtillfället.

Vår Prova på städning är ett ypperligt tillfälle för dig som vill testa vår städtjänst. Om du blir nöjd med resultatet så kan du sedan beställa ett städabonnemang. Då kommer vi hem till dig och städar regelbundet.

Vill du boka vår populära tjänst för städning i Helsingborg? Då är det bara att du kontaktar oss för att boka in ett datum. Vi arbetar under alla vardagar, oavsett om det är röd dag eller inte.

Vi erbjuder både Prova på städning, enstaka städtillfällen och städabonnemang. Välj det som passar dina behov bäst. Du kan boka direkt på vår hemsida.

Tips Och Inspiration