Klicka här för att kontakta oss

Hemstädning

Hemstädning angelholm

Anlita expert på hemstädning i Angelholm

Söker du någon som kan hjälpa dig med din vardag genom hemstädning i ängelholm? Då är det oss på Stadjalpen du ska kontakta! Vi finns här för att underlätta din uppgift och hålla ditt hem rent och snyggt!

Vi har lång erfarenhet av att ta hand om städningen av tusentals hem i Ängelholm. Vi erbjuder samma serviceassistent varje gång. En person du känner igen, som känner till ditt hem och vet hur du vill ha det. På så sätt erbjuder vi trygghet och effektivitet för dig.

Vilka tjänster erbjuder vi i vår hemstädning?

Vårt städföretag erbjuder skräddarsydda arrangemang till våra kunder så att du kan rengöra alla saker som du behöver vara. Generellt täcker vi följande saker i vår hemstädning:

  • Alla rum får noggrann uppmärksamhet med dammsugning och våttorkning av golv, tillsammans med dammsugning av mattor för en orörd finish.
  • Ytor och fönsterbrädor torkas noggrant rena,
  • Skåp, lådor, hyllor och brädor får en detaljerad avtorkning.
  • Lister och dörrar rengörs vid behov och papperskorgar töms.
  • Bord torkas av till perfektion.
  • Djuprengöring omfattar sanering av toaletter, handfat, duschar och badkar, samt polerade speglar och torkade skåp.
  • Kranar och väggar tas om hand vid behov, och vitvaror och ytor som används ofta fläckas omsorgsfullt.
  • Köket får särskild omsorg med rengöring av spisar och kaklade väggar, samt noggrann uppmärksamhet på diskbänkar, köksbänkar, vitvaror, skåpsdörrar och lådor för att säkerställa ett fläckfritt och uppfräschat utrymme.

Men varför just Stadjalpen?

På Stadjalpen gör vårt välutbildade team allt för att du ska bli så nöjd som möjligt. Med vår 100% nöjd kund-garanti är du alltid i trygga händer. Dessutom använder vi uteslutande miljömärkta rengöringsmedel och prioriterar både din hälsa och miljön. Vi är engagerade i hållbarhet och ditt välbefinnande. Och med all vår personal på säkra kontrakt tror vi på att tillhandahålla bra villkor för alla som arbetar med oss. Välj oss för hemstädning i Angelholm som bryr sig om dig och vår planet.

Ett enda samtal ger dig en kostnadsfri uppskattning

Om du vill göra ditt hem mysigt och vackert men inte har tillräckligt med tid. Kontakta oss idag och få en gratis offert. Vår utbildade personal är mycket noggrann i sina uppskattningar. Så ta chansen och lägg till positiva vibbar i ditt hem.

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag så är vi övertygade om att vi kan hitta en lösning som passar just dig.
Vi är kända för vår flexibilitet och tillmötesgående personal. Prova så får du se.