Klicka här för att kontakta oss

Flyttstädning - Lund

Ska du flytta och behöver hjälp med flyttstädning i Lund? Då kan du anlita oss på Städhjälpen. Vi erbjuder förmånliga priser med RUT-avdrag. Med vår kompletta flyttstädning kan du fokusera på din nya bostad och överlåta den tråkiga städningen till oss. Vi utför en kvalitetssäkrad flyttstäd Lund och ser till att lämna ett skinande rent resultat när vi går.

Städhjälpen är ett välmeriterat städföretag och våra städare är mycket omtyckta av våra kunder. Du kan känna dig trygg med vetskapen om att vi tar väl hand om din bostad. När vi städar får du tid över till annat.

Det tar lång tid att flytta, oavsett om du flyttar till ett närliggande område eller utanför stadsgränsen. Bostadens alla föremål ska rensas, sorteras, packas ner och flyttas. Det hela tar ofta mycket tid i anspråk. Så gör även flyttstädningen som måste vara grundlig och noggrann. Om du bor i Lund och behöver flyttstädning, då kan du kontakta oss för en kostnadsfri offert.

I vår flyttstädning så ingår en totalrengöring av hela bostaden, från golv till tak. Eftersom kraven på avflyttningsstäd är höga så rengörs alla rum grundligt.

I vår flyttstädning Lund så ingår bland annat följande moment:

Kök:

 • Rengöring av spis och ugn.
 • Rengöring av köksfläkt.
 • Avtorkning av kyl och frys (som ska vara avfrostad).
 • Avtorkning av köksbänkar.

Badrum:

 • Rengöring av toalett och handfat.
 • Rengöring dusch och badkar.
 • Rengöring av fläktar och golvbrunnar.
 • Avtorkning av kakel och klinker.

Alla rum:

 • Tvätt av fönster, in- och utvändigt.
 • Avtorkning av fönsterbänkar.
 • Dammsugning och våtmoppning.
 • Avtorkning av lister, dörrar och dörrkarmar.
 • Avtorkning av skåp, garderober och förvaringsutrymmen.
 • Avtorkning av element.

Om du vill veta exakt vad som ingår i vår flyttstädning Lund pris, då kan du kika på vår checklista.

Genom att lämna städningen i våra händer så kan du känna dig trygg med det faktum att hemmet är rent när nyckeln ska överlämnas. Vi erbjuder en Nöjd Kund-garanti för att säkerställa att alla våra kunder blir så nöjda som möjligt.

Garantin innebär att vi åtgärdar eventuella missnöjdsamheter inom tre dygn. Det enda du behöver göra är att kontakta oss inom tre dagar om du är missnöjd med någon del av städningen. Vi kan bara åtgärda städningen om ingen annan har hunnit flytta in i bostaden.

Vi baserar vårt pris för flyttstädning i Skåne på hur stor bostaden som ska städas är. Priset beräknas per kvadratmeter. Om du vill få en uppfattning om vad priset hamnar på för vår kompletta flyttstädning, då kan du ta en titt på vår prislista.

Givetvis kan du använda ditt RUT-avdrag när du bokar en flyttstädning i Lund av oss. Det rabatterade priset syns direkt på din faktura.

Vi erbjuder inte bara flyttstädning i Lund, utan även flyttstädning i Staffanstorp och flyttstädning i Kävlinge. Helt enkelt de flesta närliggande områden som vi enkelt kan ta oss till.

Det är mycket enkelt att boka flyttstädning i Lund av oss på Städhjälpen. Vi erbjuder alltid en gratis offert och du kan läsa mer detaljerad information om vår städtjänst här på vår hemsida.

Du kan boka ett besök av oss antingen genom att fylla i kontaktformuläret på vår hemsida eller genom att mejla eller ringa in till oss. Tillsammans bestämmer vi vilket datum och vilken tid som passar bäst för städningen.

Om du flyttar samma dag som vi ska städa, kom då ihåg att placera alla möbler och kartonger i ett rum så att vi kan börja städa i de andra. Om du ska överlämna nyckeln vid ett visst klockslag så är det viktigt att både flytten och städningen blir klar i tid.

Vi erbjuder flyttstäd i Lund året runt, därför spelar det ingen roll vilken tid på året du ska flytta. De enda datumen vi inte kan erbjuda städning är mellan den 20 december och den första måndagen i vecka 2 varje år.

Att både packa, flytta och städa är mer än många mäktar med. Speciellt med tanke på hur grundlig en flyttstädning måste vara. Dessutom ska post vidaresändas, adressen ska ändras och abonnemang ska flyttas. Vi erbjuder därför flyttstädning i Lund för att underlätta för dig.

Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer och utför alla moment i städningen efter en checklista. På så sätt missar vi inga viktiga delar inför din avflyttning.

Inga uppdrag är för stora eller för små för Städhjälpen utan vi tar oss an alla städförfrågningar. Kontakta oss gärna för att boka in en flyttstädning redan idag.

Tips Och Inspiration

Hur man tar bort kalk i badrummet

Hemstädning Posted on : May 29th, 2023