Klicka här för att kontakta oss

Välkommen till Städhjälpen i Lund

Här kan ni boka en flyttstädning i Lund snabbt, smidigt och enkelt

1

Berätta om ditt hem /Kontor

Ange postnummer, hur stor din bostad eller lokal är samt vad som skall utföras

2

Välj en tänst som passar dig

Väli valfri städtjänst och se ditt pris. Boka önskad dag och tid så återkopplar vi med förslag så fort vi kan.

3

Njut av ett rent hem

Dina städare kommer till dig vid önskad tidpunkt och du får njuta av ett rent och snyggt hem!

Professionell och pålitlig flyttstädning för en smidig flytt

Behöver ni professionell flyttstädning i Lund? Då har ni kommit till rätt plats! Vi på Städhjälpen är experter på att leverera högkvalitativ flyttstädning som gör er flytt till eller från Lund smidig och problemfri.

Kvalitet och noggrannhet

Vår flyttstädning i Lund garanterar att ert gamla hem eller nya bostad blir helt rengjort och redo för nästa ägare. Vårt dedikerade team av erfarna städexperter använder sig av modern utrustning och effektiva rengöringsmetoder för att säkerställa att varje hörn och yta blir skinande ren. Vi tar hand om allt från dammsugning och golvvård till noggrann rengöring av kök, badrum och fönster

Pålitlighet och flexibilitet

Vår städservice är inte bara omfattande, den är även pålitlig och flexibel. Vi anpassar oss efter era önskemål och tidsplan för att garantera att städningen utförs vid den mest bekväma tidpunkten för er. Vi strävar alltid efter att överträffa era förväntningar och leverera en flyttstädning i Lund som är av högsta kvalitet.

Boka er flyttstädning i Lund nu!

Så slipp stressen med flyttstädningen och överlåt det till oss. Boka er flyttstädning i Lund redan idag och låt oss ta hand om det tråkiga jobbet. Ni kommer att vara nöjda med vårt professionella arbete och det kommer att göra er flyttupplevelse smidigare och mer avslappnad. Kontakta oss nu för att boka er flyttstädning i Lund!

Riktiga anställningar

Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar, försäkringar, avtalspensioner och rättvisa arbetsvilkor. Mår medarbetarna bra mår ditt hem bra

Inga bindningstider

Våra kunder stannar för att tjänsten är bra, inte på grund av långa bindningstider. Pausa ditt abonnemang när du vill, du är alltid välkommen tillbaka.

Alltid samma städare

Våra städare jobbar i par. Städningen går därför dubbelt så fort och minst en städare känner till ert hem när den andra går på sin ledighet.

Miljömärkta medel ingår

Dammsugare, moppar, medel, trasor mm ingår i priset. Vi har med oss all vi behöver så du behöver inte tänka på något

Läs mer om Flyttstädning i Lund

Ska du flytta och behöver hjälp med flyttstädning i Lund? Då kan du anlita oss på Städhjälpen. Vi erbjuder förmånliga priser med RUT-avdrag. Med vår kompletta flyttstädning kan du fokusera på din nya bostad och överlåta den tråkiga städningen till oss. Vi utför en kvalitetssäkrad flyttstäd Lund och ser till att lämna ett skinande rent resultat när vi går.

Städhjälpen är ett välmeriterat städföretag och våra städare är mycket omtyckta av våra kunder. Du kan känna dig trygg med vetskapen om att vi tar väl hand om din bostad. När vi städar får du tid över till annat.

Det tar lång tid att flytta, oavsett om du flyttar till ett närliggande område eller utanför stadsgränsen. Bostadens alla föremål ska rensas, sorteras, packas ner och flyttas. Det hela tar ofta mycket tid i anspråk. Så gör även flyttstädningen som måste vara grundlig och noggrann. Om du bor i Lund och behöver flyttstädning, då kan du kontakta oss för en kostnadsfri offert.

I vår flyttstädning så ingår en totalrengöring av hela bostaden, från golv till tak. Eftersom kraven på avflyttningsstäd är höga så rengörs alla rum grundligt.

I vår flyttstädning Lund så ingår bland annat följande moment:

Kök:

 • Rengöring av spis och ugn.
 • Rengöring av köksfläkt.
 • Avtorkning av kyl och frys (som ska vara avfrostad).
 • Avtorkning av köksbänkar.

Badrum:

 • Rengöring av toalett och handfat.
 • Rengöring dusch och badkar.
 • Rengöring av fläktar och golvbrunnar.
 • Avtorkning av kakel och klinker.

Alla rum:

 • Tvätt av fönster, in- och utvändigt.
 • Avtorkning av fönsterbänkar.
 • Dammsugning och våtmoppning.
 • Avtorkning av lister, dörrar och dörrkarmar.
 • Avtorkning av skåp, garderober och förvaringsutrymmen.
 • Avtorkning av element.

Om du vill veta exakt vad som ingår i vår flyttstädning Lund pris, då kan du kika på vår checklista.

Genom att lämna städningen i våra händer så kan du känna dig trygg med det faktum att hemmet är rent när nyckeln ska överlämnas. Vi erbjuder en Nöjd Kund-garanti för att säkerställa att alla våra kunder blir så nöjda som möjligt.

Garantin innebär att vi åtgärdar eventuella missnöjdsamheter inom tre dygn. Det enda du behöver göra är att kontakta oss inom tre dagar om du är missnöjd med någon del av städningen. Vi kan bara åtgärda städningen om ingen annan har hunnit flytta in i bostaden.

Vi baserar vårt pris för flyttstädning i Skåne på hur stor bostaden som ska städas är. Priset beräknas per kvadratmeter. Om du vill få en uppfattning om vad priset hamnar på för vår kompletta flyttstädning, då kan du ta en titt på vår prislista.

Givetvis kan du använda ditt RUT-avdrag när du bokar en flyttstädning i Lund av oss. Det rabatterade priset syns direkt på din faktura.

Vi erbjuder inte bara flyttstädning i Lund, utan även flyttstädning i Staffanstorp och flyttstädning i Kävlinge. Helt enkelt de flesta närliggande områden som vi enkelt kan ta oss till.

Det är mycket enkelt att boka flyttstädning i Lund av oss på Städhjälpen. Vi erbjuder alltid en gratis offert och du kan läsa mer detaljerad information om vår städtjänst här på vår hemsida.

Du kan boka ett besök av oss antingen genom att fylla i kontaktformuläret på vår hemsida eller genom att mejla eller ringa in till oss. Tillsammans bestämmer vi vilket datum och vilken tid som passar bäst för städningen.

Om du flyttar samma dag som vi ska städa, kom då ihåg att placera alla möbler och kartonger i ett rum så att vi kan börja städa i de andra. Om du ska överlämna nyckeln vid ett visst klockslag så är det viktigt att både flytten och städningen blir klar i tid.

Vi erbjuder flyttstäd i Lund året runt, därför spelar det ingen roll vilken tid på året du ska flytta. De enda datumen vi inte kan erbjuda städning är mellan den 20 december och den första måndagen i vecka 2 varje år.

Att både packa, flytta och städa är mer än många mäktar med. Speciellt med tanke på hur grundlig en flyttstädning måste vara. Dessutom ska post vidaresändas, adressen ska ändras och abonnemang ska flyttas. Vi erbjuder därför flyttstädning i Lund för att underlätta för dig.

Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer och utför alla moment i städningen efter en checklista. På så sätt missar vi inga viktiga delar inför din avflyttning.

Inga uppdrag är för stora eller för små för Städhjälpen utan vi tar oss an alla städförfrågningar. Kontakta oss gärna för att boka in en flyttstädning redan idag.

Tips Och Inspiration

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023