Klicka här för att kontakta oss

Hemstädning - Lund

Låt oss putsa, feja och städa hemma hos dig medan du är på jobbet eller roar dig tillsammans med vänner och familj. Genom att boka vår hemstädning i Lund och övriga Skåne får du gott om tid över till annat. Det bästa av allt är att vår städtjänst har ett riktigt konkurrenskraftigt pris där du sparar 50 % av arbetskostnaden genom att använda ditt RUT-avdrag.

Att anlita Städhjälpen för hemstädning ger dig ett rent hus och ett bekvämt vardagsliv. Låt oss skura badrumsgolvet och damma alla bokhyllor medan du lägger tid på sådant som verkligen skänker ett mervärde till ditt liv.

Du kan boka hemstädning i Lund direkt på vår hemsida. Givetvis erbjuder vi en kostnadsfri offert så att du vet exakt vad städtjänsten kostar.

Våra städare har gott om erfarenhet av städning. De utför därför hemstädning i Lund och övriga Skåne snabbt och effektivt. Det säkerställer att du får både ett skinande rent hem och ett lågt pris.

I vår hemstädning i Lund ingår bland annat följande moment för att du ska få ett rent och väldoftande hem:

Kök:

 • Rengöring av kakel och diskbänkar.
 • Rengöring av spis och köksfläkt.
 • Avtorkning av vitvarornas synliga delar.
 • Avtorkning utanpå mikrovågsugn.
 • Tömning av sopkorg.

Badrum:

 • Rengöring av badkar och dusch.
 • Rengöring toalett och handfat.
 • Avtorkning av smuts på golv och väggar.
 • Avtorkning av speglar.
 • Tömning av papperskorg.

I alla rum:

 • Dammsugning av golv, mattor och möbler.
 • Avtorkning av dörrar och dörrkarmar.
 • Avtorkning av fria ytor.

Vi tar alltid med oss den städutrustning och de rengöringsmedel som behövs för att städa din bostad. Vid hemstädning i Lund använder vi alltid miljövänliga rengöringsmedel för att tänka både på din hälsa och på vår ömtåliga natur. Vi kan dock använda dina egna rengöringsmedel om du föredrar det.

Vi erbjuder även hemstädning i Lomma, landskrona och Eslöv. Där ingår exakt samma städmoment.

Det behöver inte vara dyrt att boka Hemstäd Lund. Vi erbjuder ett timbaserat pris och slutpriset varierar därför beroende på hur mycket tid som behövs för att utföra hemstädning i din bostad. Våra duktiga och erfarna städare är effektiva och ser till att inte använda mer tid än absolut nödvändigt när de städar. Allt för att kunna erbjuda dig en kostnadseffektiv och budgetvänlig städning. Klicka här för att se vår aktuella prislista för hemstädning i Landskrona, Lomma, Lund och andra städer aktuell prislista.

Vårt mest förmånliga erbjudande är vår Prova på städning för nya kunder. Med det erbjudandet får du ett extra lågt pris på din första städning.

Vi har även ett städabonnemang för hemstädning i Eslöv, Lund och alla andra städer i vårt arbetsområde. Det är en perfekt lösning för dig som vill ha regelbunden städning till ett lågt pris. Ett städabonnemang blir nämligen billigare än att boka enskilda städtillfällen.

Oavsett om du bokar en hemstädning i Lund eller övriga Skåne så följer vi alltid samma procedur för städningen. Det hela börjar med att du bokar ett städtillfälle. Du kan boka online på vår hemsida eller via telefon. Vi kommer gemensamt fram till det datum och den tid som passar dig bäst.

När det är dags för vårt första städtillfälle så möts vi upp och du överlämnar nyckeln till bostaden eller släpper in oss. Vi städar sedan enligt den checklista vi har för hemstädning. Om du har några speciella önskemål för städningen så är vi flexibla och kan anpassa oss.

När vi är klara med städningen så får du kika runt och njuta av din nystädade bostad. Om du skulle vara missnöjd med någon del så har vi en Nöjd Kund-garanti där vi städar om inom tre dagar.

När du bokar en hemstädning av Städhjälpen så behöver du inte förbereda allt för mycket. Framförallt behöver du inte känna dig orolig över att det är stökigt eller smutsigt. Vi är ju trots allt där för att hjälpa dig med just städningen.

Vi ber dig dock att du plockar undan lösa föremål så att vi direkt kan sätta igång med städningen. Lösa föremål är bland annat kläder, leksaker och småprylar som du säkert har bättre koll på var de ska förvaras.

Vi erbjuder inte bara hemstäd i Lund, utan även fler städtjänster. Du kan till exempel boka vår tilläggstjänst för fönsterputsning och få skinande rena fönsterrutor. Det hjälper solljuset att komma in i bostaden så att den upplevs ljusare och fräschare.

Vi erbjuder även storstädning för dig som verkligen vill ha en grundlig genomgång av hela hemmet och byggstädning om du nyligen har renoverat och vill avlägsna allt byggdamm som kryper sig in i alla hörn och vrår.

Hur ofta din bostad bör städas beror på hur stort du bor och hur många som bor i bostaden. Om du bor själv i en liten lägenhet så blir det ofta inte så smutsigt och lägenheten går därför snabbt att städa. Kanske behöver du bara boka in en hemstädning varannan vecka.

Om du däremot har flera barn och ett husdjur eller två, då blir det ofta både stökigare och smutsigare. I så fall rekommenderar vi att du bokar in en hemstädning varje vecka om du vill hålla det så rent och fräscht som möjligt. Om du istället bokar in en hemstädning varannan vecka så kan våra städare behöva extra tid för att göra det rent och fint hemma hos dig.

Det finns många fördelar med att boka i hemstädning av Städhjälpen. Framförallt får du ett rent och fint hem till ett lågt pris. Det innebär mycket fritid där du kan umgås med vänner och familj.

 • Lågt pris.
 • Nöjd Kund-garanti.
 • Miljövänliga rengöringsmedel.
 • Ansvarsförsäkring.
 • Erfarna och kunniga städare.
 • Tidsbesparande.

Det finns gott om fördelar med att boka hemstädning i Lund av Städhjälpen. Kontakta oss redan idag för att boka in vår Prova på städning och se hur fint vi kan göra det hemma hos dig.

Tips Och Inspiration

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023