Klicka här för att kontakta oss

Städhjälp - pris

Vad kostar städhjälp? Det är en av de vanligaste frågorna som våra kunder ställer. Vårt svar är att det beror på hur stort de bor. Vi har nämligen ett timbaserat pris och ju större utrymme som ska städas, desto mer tid behöver våra städare. Det var det korta svaret om vår städhjälp och dess pris. Nu ska vi kika lite närmare på alla detaljer.

Hur mycket städhjälp kostnad och vad ingår egentligen i priset. Det är två saker du måste fundera på när du jämför olika städfirmors priserbjudande. Det är nämligen inte så att alla städtjänster är likadana. Städhjälp har olika pris beroende på var i landet du bor. Dessutom ingår det ofta olika saker i det priset.

Ta därför reda på så mycket som möjligt om själva företaget och dess pris på städhjälp innan du bokar ett städtillfälle. Vilka moment ingår i städningen, vem ska köpa rengöringsmedel och tillkommer det några extrakostnader?

När du bokar ett städtillfälle av oss på Städhjälpen så har vi en gedigen checklista med alla städmoment som vi utför i din bostad. Exakt vad som ingår beror på om du har bokat en klassisk hemstädning, en storstädning, en flyttstädning eller annat. Vi erbjuder en mycket flexibel städtjänst och du kan be oss att anpassa de olika momenten utefter de behov och önskemål du har.

Vår städhjälp har ett pris som är mycket förmånligt. Vi städar i hela Skåne och de populäraste städerna bland våra kunder är Skåne, Helsingborg och Lund. Vi utgår ifrån Helsingborg och vi tar ut en framkörningsavgift som baseras på vilken del av Skåne du bor i. I framkörningsavgiften ingår det städprodukter och miljövänliga rengöringsmedel. På så sätt behöver du som kund aldrig köpa hem eller förbereda något inför vårt städtillfälle.

Vi har alltså inte bara ett pris på städhjälp som är lågt, utan vi har också en flexibel och smidig städtjänst.

kostnad städhjälp pris varierar på vilken städtjänst du bokar. När det gäller vår klassiska hemstädning så erbjuder vi till exempel ett riktigt förmånligt Prova på-pris för våra nya kunder. Därefter kan du välja mellan att boka enstaka städtillfällen eller att boka ett billigare städabonnemang för ett lägre pris. Klicka här för att se vår aktuella prislista.

Vi erbjuder även flyttstädning, storstädning, företagsstädning och extra tilläggstjänster såsom fönsterputsning. De flesta priser är baserade per timme, men priset för vår flyttstädning är baserat på hur stor bostad du har.

När du bokar städning hos Städhjälpen så kan du använda ditt RUT-avdrag. På så sätt får du en billigare städtjänst som du kan utnyttja oftare och därmed slipper du städa själv.

Vad kostar städhjälp om du använder ditt RUT-avdrag hos oss? Det ser du direkt i vår offert och på vår faktura. Vi har nämligen redan dragit av RUT-avdraget för att göra det enkelt och tydligt för dig som kund.

Vi ansöker sedan om ditt avdrag direkt hos Skatteverket. Du behöver alltså inte göra något speciellt för att utnyttja ditt avdrag. Vår städhjälp får ett billigare pris med RUT-avdrag och du sparar hela 50 % av arbetskostnaden.

Vår städhjälp har ett pris som är konkurrenskraftigt och så billigt som möjligt. Vi har dragit ner på onödiga kostnader för att kunna erbjuda dig ett så bra pris som möjligt.

Trots att vår städhjälp har ett lågt pris så erbjuder vi ändå en Nöjd Kund-garanti. Vårt mål är nämligen att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt med vår städning. Du kan utnyttja vår städgaranti efter varje städtillfälle om du är missnöjd och garantin innebär att vi korrigerar den del du är missnöjd med inom tre dagar.

När du som kund vill boka en städning hos oss på Städhjälpen, då erbjuder vi alltid en gratis offert. På så sätt ser du direkt vad vår städhjälp har för pris för just din bostad. Använd gärna vår offert för att jämföra med andra städfirmor. Vi erbjuder nämligen ett konkurrenskraftigt pris på alla våra städtjänster.

I offerten ser du ett färdigt slutpris efter det att RUT-avdraget har applicerats. På så sätt behöver du inte själv räkna ut vad priset blir när halva arbetskostnaden har dragits bort. Det är standard bland städfirmor att dra av RUT-avdraget i offerten och därför blir det enkelt att jämföra olika priser.

Om du vill boka städhjälp till ett lågt pris och få ett rent hem, kontakta då oss på Städhjälpen. Vi är alltid redo att hjälp dig med städningen.

Tips Och Inspiration

Ren och Fräsch: En Guide till Hemstädning i Malmö

Hemstädning Posted on : February 7th, 2024

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023