Klicka här för att kontakta oss

Städning-Malmö-Lund-Hemma

Testa vår billiga Prova på städning hemma innan du bestämmer dig för vilket städabonnemang du vill boka. På så sätt får du se hur vi städar och om vår städtjänst passar dig. Det blir helt enkelt som en klassisk hemstädning men till ett mycket lägre pris. Vi erbjuder städning i Malmö, Lund och andra städer i Skåne.

Prova på städning är ett attraktivt erbjudande till alla våra nya kunder. Det vill säga de kunder som aldrig har bokat en städning av oss tidigare. Det är en chans för nya kunder att bilda sig en uppfattning om hur vi städar. Därför erbjuder vi ett extra lågt pris och givetvis kan du använda ditt RUT-avdrag även på vårt erbjudande!

Vår Prova på städning har ett extra lågt pris, vilket är perfekt för dig som vill testa att beställa städning för första gången. Erbjudandet gäller för vår klassiska hemstädning och det är exakt samma städmoment som ingår.

Erbjudandet är ett ypperligt tillfälle för dig som vill bilda dig en uppfattning om både kostnad och tidsåtgång innan du beställer ett städabonnemang. Vårt städabonnemang har nämligen ett timpris. Du får även en chans att se hur vi städar hemma hos dig.

Att beställa städning hemma kan vara lite nervöst i början. Men oroa dig inte, vid det första städtillfället så får du välkomna våra städare och visa de runt hemma hos dig. Du kan känna dig trygg med att vi har mycket erfarna och kunniga städare på Städhjälpen.

I vår Prova på städning hemma ingår bland annat följande moment för att du ska få ett dammfritt och väldoftande hem:

Kök:

 • Rengöring av kakel och diskbänkar
 • Rengöring av spis och köksfläkt
 • Avtorkning av vitvarornas synliga delar
 • Avtorkning utanpå mikrovågsugn
 • Tömning av sopkorg

Badrum:

 • Rengöring av badkar och dusch
 • Rengöring toalett och handfat
 • Avtorkning av smuts på golv och väggar
 • Avtorkning av speglar
 • Tömning av papperskorg

I alla rum:

 • Dammsugning av golv, mattor och möbler
 • Avtorkning av dörrar och dörrkarmar
 • Avtorkning av fria ytor

Vi erbjuder både städning i Malmö och städning i Lund, tillsammans med andra städer och orter runt om i Skåne.

Städning hemma behöver inte vara alltför dyrt. Kika gärna på vår prislista för att se vad ett enstaka städtillfälle kostar jämfört med olika städabonnemang. På vår aktuella prislista ser du även timpriset för vår Prova på städning.

I vårt timpris och på vår offert så ingår redan RUT-avdraget, vilket ger dig hela 50 % billigare arbetskostnad. Om du redan har använt upp hela RUT-avdraget under året så får du räkna med 50 % dyrare pris för just arbetskostnaden.

Det första städtillfället brukar ta runt 30 % längre tid jämfört med en vanlig hemstädning. Det beror på att den första städningen tar längre tid eftersom våra städare inte känner till din bostad. Om du bestämmer dig för att boka ett städabonnemang efter din första städning hemma så kan du därför räkna med en kortare arbetstid med effektivare städning.

Hur lång tid städningen tar beror bland annat på hur smutsigt det är i din bostad och hur stort du bor. Ju fler som bor i bostaden, desto smutsigare tenderar det att bli.

Vi erbjuder både städning i Lund och städning i Malmö samt städer och orter runt dessa storstäder. På så sätt kan du få det rent och fint hemma oavsett var du bort. Vi tar ut en framkörningsavgift som baseras på den del av Skåne du bor i. I avgiften ingår bland annat alla städprodukter och rengöringsmedel.

Innan vi kommer hem till dig ber vi att du plockar undan alla lösa föremål. Vi tänker bland annat på alla kläder och leksaker som kan ligga utspridda runt om i hemmet. Då kan våra städare sätta igång med att städa direkt och då får du dessutom ett lägre slutpris.

För all städning i hemmet hos dig erbjuder vi en Nöjd Kund-garanti. Det är helt enkelt för att säkerställa att du alltid kommer att bli nöjd med genomförandet av vår städning.

Vår Nöjd Kund-garanti gäller även på vår Prova på städning. Om det finns något städmoment som du är mindre nöjd med, då är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi lovar då att åtgärda städningen inom tre dagar så att du kan känna att hela bostaden är ren och fräsch.

Vill du boka städning i Malmö, Lund eller någon annan stad? Varför då inte ringa in till oss eller boka direkt på vår hemsida. Uppge att du är en ny kund som vill testa vår Prova på städning. Då får du det billigaste priset och dessutom får du snart en ren och fin bostad.

Tips Och Inspiration

Hur man tar bort kalk i badrummet

Hemstädning Posted on : May 29th, 2023