Klicka här för att kontakta oss

Städfirma i Helsingborg - Boka proffsig städning

Det skall vara enkelt att boka en städfirma. Vi hjälper dig komma igång med städningen i Helsingborg, snabbt och enkelt.

1

Berätta om ditt hem /Kontor

Ange postnummer, hur stor din bostad eller lokal är samt vad som skall utföras

2

Välj en tänst som passar dig

Väli valfri städtjänst och se ditt pris. Boka önskad dag och tid så återkopplar vi med förslag så fort vi kan.

3

Njut av ett rent hem

Dina städare kommer till dig vid önskad tidpunkt och du får njuta av ett rent och snyggt hem!

Boka enkelt din Städfirma i Helsingborg

Att anlita en städfirma i Helsingborg kan ofta vara krångligt. Många ställer sig frågor som; är städarna verkligen duktiga? Vad kommer det till slut att kosta och när blir det egentligen klart? Detta gör att många tvekar och skjuter på att anlita städning. Vi har ändrat på det!

Genom vår städservice erbjuder vi allt från städning i kontor och industrier till städning hos privatpersoner i deras hem, flyttstädningar och mycket mer däremellan. Vi erbjuder dig alltid fasta priser med tydliga villkor, och självklart gäller vår nöjd-kund-garanti. Liksom alla våra tjänster har vi en ansvarsförsäkring i ryggen även när du anlitar våra städare!

Du hittar utbudet av våra städtjänster i vår prislista nedan. Vi utför städhjälp inom ramen för RUT-avdrag för 50% avdrag på arbetskostnaden. Saknar du något är du alltid välkommen att höra av dig, så tar vi snabbt fram ett pris åt dig.

Våra tjänster

Riktiga anställningar

Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar, försäkringar, avtalspensioner och rättvisa arbetsvilkor. Mår medarbetarna bra mår ditt hem bra

Inga bindningstider

Våra kunder stannar för att tjänsten är bra, inte på grund av långa bindningstider. Pausa ditt abonnemang när du vill, du är alltid välkommen tillbaka.

Alltid samma städare

Våra städare jobbar i par. Städningen går därför dubbelt så fort och minst en städare känner till ert hem när den andra går på sin ledighet.

Miljömärkta medel ingår

Dammsugare, moppar, medel, trasor mm ingår i priset. Vi har med oss all vi behöver så du behöver inte tänka på något

Läs mer om vår städfirma i Helsingborg

Vi är en städfirma i Helsingborg som erbjuder hushållsnära tjänster. Oavsett om du är i behov av hemstädning, flyttstädning eller kontorsstädning så kan du anlita oss på Städhjälpen. Vårt duktiga team av erfarna städare ser till att hålla alla utrymmen rena och fräscha. Kontakta oss gärna för att få en gratis offert.

Vi på Städhjälpen kan hjälpa dig med enstaka städtillfällen eller med löpande städning varje vecka eller varje månad. Det är du som kund som bestämmer hur ofta du vill att vi städar hemma hos dig. Vi erbjuder inte bara vanlig städning, utan även extra tilläggstjänster såsom fönsterputsning. Vi städar helt enkelt från golv till tak.

Vi försöker alltid skicka samma städare, speciellt om du bokar vårt städabonnemang. Undantag är om dina ordinarie städare är sjuka eller har semester. På så vis blir städningen effektivare och du vet vilka det är som rör sig i ditt hem.

Som städfirma i Helsingborg så rör vi oss givetvis i hela staden. Oavsett om du bor i Råå, Tågaborg eller Husensjö så ser vi till att ta oss dit.

Om du letar efter städfirmor Helsingborg som utför företagsstädning, då har du kommit rätt. Kontorsstädning är ett av alla uppdrag som vi tar oss an. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt företag är, utan vi städar kontors- och företagslokaler av alla storlekar.

Vi städar även allt från lager till skolor. Tillsammans hjälps vi åt att hålla dina lokaler rena för att skapa en trevlig arbetsmiljö. På så sätt kan både anställda och kunder trivas samtidigt som besökare får ett gott intryck. Kontakta oss gärna om du vill ha en kostnadsfri offert. Priset baseras givetvis på hur stora lokaler du har.

Det finns mängder med Städbolag Helsingborg, så varför ska du välja oss på Städhjälpen? Till att börja med så erbjuder vi helhetslösningar för din bostad eller ditt företag som är svåra att slå. Vi erbjuder dessutom ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Missa inte att du kan använda ditt RUT-avdrag hos oss, då får du 50 % rabatt på vår arbetskostnad.

Vår städfirma har kollektivavtal och ansvarsförsäkring, därmed kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Om något råkar hända under städningen, då kan du vara säker på att vi löser det. Vårt stora fokus är alltid att du som kund ska vara nöjd.

Du kan anlita vår städfirma i Helsingborg under veckans alla vardagar. Vi arbetar mellan kl. 07:00-20:00 och därmed finns vi alltid redo under den tid som passar dig bäst.

Vi är en städfirma i Helsingborg som har fokus på miljön. Att värna om miljön är mycket viktigt för oss och det är något som vi prioriterar. Vi ser bland annat till att använda miljövänliga rengöringsmedel. Det är bra för miljön samtidigt som det är hälsosamt för våra kunder och våra anställda. På så sätt värnar vi om allas välbefinnande och ser till att hålla vår jord levande.

När du anlitar oss som städfirma så ingår det alltid städprodukter och städutrustning. Till skillnad mot många andra städbolag i Helsingborg så ser vi till att leverera en komplett helhetstjänst där du inte behöver köpa hem något för att vi ska kunna städa.

När man anlitar en städfirma i Helsingborg så vill man givetvis veta vad städningen kostar. Priset är nämligen en av de viktigaste faktorerna för de flesta av våra kunder.

Vårt pris är alltid baserat på den tidsåtgång som krävs för din bostad och dina företagslokaler. Ju större bostaden eller lokalerna är, desto mer tid behöver våra städare för att städa klart. Du kan klicka dig in på vår prislista för att se aktuella priser. Vi erbjuder en Prova på-städning för våra nya kunder som vill testa vår tjänst.

Den första städningen utförs alltid extra grundligt för att du som kund ska få det riktigt rent och fräscht. Du kan kontakta oss på Städhjälpen för att få en offert både för hem och företag.

Är du redo att boka ett städtillfälle av oss på Städhjälpen? Vår städfirma i Helsingborg finns alltid redo att hjälpa dig att hålla det rent och hygieniskt hemma eller på jobbet. Hos vårt professionella städbolag med kundfokus kan du alltid lita på att all städning blir utförd korrekt och i tid. Givetvis har vi en Nöjd Kund-garanti för alla våra kunder!

Du bokar enklast ett städtillfälle här på vår hemsida. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig för att bekräfta städningen. Du kan också ringa in till oss för att boka städning. Då kan du även passa på att ställa alla frågor du kan ha om vår tjänst.

Tips Och Inspiration

Ren och Fräsch: En Guide till Hemstädning i Malmö

Hemstädning Posted on : February 7th, 2024

Hållbara Vanor för att Bevara Stadsmiljön

Tips & Tricks Posted on : October 9th, 2023

Logo

kontakta oss